מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריקשרי30/07/2009
אם החיים הפכו ממעניינים לתפלים, ומה שפעם היה מרתק חדל מלעניין, ומתחילים להתמכר לשינה, כי ממילא אין כרגע הצדקה להיות ערים, פרט לרגעים של איוש הגוף למען אנשים יקרים שאיכפת להם, תודה לאל על כל ברכותיו, ולמרות זאת מרגישים ריקים ובודדים, ויודעים שלאנשים אחרים יש בעיות חמורות יותר ולנו יש גג מעל ראשנו ומה לאכול, ואפילו יכולת להנות מתרבות ומאמנות, אבל אלה אינם מעניינים באותה מידה כמו לפני שנפלנו, ומשהו הלך לאיבוד כשנפלנו, איזה חלום נשבר, רסיס של אמונה פנימית אולי, ואנחנו יגעים מלנסות ולהרכיב את הפאזל של החיים לכדי אמירה משמעותית דיה, אמיתית דיה, ורק החלומות מצליחים לספק משהו מהשאיפה לנשגב, המרומם שבחיים, או סתם מהכמיהה לריגוש פשוט, ואיך אנשים אחרים, אידיאליסטים, נלחמים לתקנת העולם הזה, שהם מאמינים ביופיו ממש כמוני, רק שאינני מרגישה את היופי הזה יותר באותן העוצמות, ולכן אין לי את האנרגיה באותן העוצמות כדי לפעול, ואיך אנשים אחרים מצליחים לחצות את ים האפור כי הם, נמלים עמלות, מלאים בצבע, אבל אני רואה יותר מהאפור כרגע, ואיך אני מקנאה באלו ובאלו, ובה בעת מחייכת לעצמי וחוזרת למיטה. ולא איכפת לי לא לקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי הריק
יפעת קלוש יגל31/07/2009שלום שרי
קודם כל את כותבת מקסים, אין י ספק שאת מאוד מוכשרת בדרך הבעתך הציורית והפיוטית גם אם זה כאב.
את מדברת על תחושות דכאוניות של חוסר משמעות ותקווה, ולמסתכל מבחוץ נראה שיש בך כל כך הרבה, את צריכה רק להתחבר למקורותייך העצמיים, ואם את לא יכולה לבד אז עם עזרה.
יש טיפולים באמנויות שאולי יכולים לדבר אלייך.
אולי יהיה לך קשה לראות זאת כרגע אבל הרבה יצירות נולדו מכישרון וכאב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רק יכולה לומר לך
בת 2501/08/2009שהייתי פעם בדיוק שם, איפה שאת מתארת, ויצאתי משם, וגם את תצאי.
היופי של העולם הזה טמון בין השאר באנשים כמוך שרוצים בתיקונו, והם קיימים ולפעמים מצליחים לעשות דברים גדולים, למרות שיש סיבות להתייאש מראש.
לפעמים קשה להיות בן אדם רגיש אבל העולם צריך גם אנשים רגישים שישימו לב לדברים שלא בסדר.
את מחליטה על המשמעות של חייך, את זו שיוצרת את המשמעות.
יכול להיות שהמפתח הוא למצוא ולחבק את הדברים שעליהם כן יש לך שליטה, ולהשלים עם השאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרי03/08/2009הי. תודה ליפעת ולבת 25. אני מקווה למלא את הריק במשהו טוב, בשאיפה למצוא את המשהו הזה בקרוב. ממש תודה על העידוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)