צריך עזרה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה דחופה
    משה
    06/08/2009

אני בן 37 נשוי +2 מובטל הרבה זמן ולא מוצא עבודה אני גם במצב לא טוב אם האישה עקב .
    אני חש ברע את רוב היום אני מבלה בחדר סגור וחזרתי לעשן כ2 קופסאות ליום גם ירדתי במשקל הרבה .בעבר שוחררתי מהצבא אחריי שנתיים בגלל ניסיון לירות בעצמי .לא טופלתי בעבר
    אני מבקש עזרה דחופה .כספית אין לי יכולת לממן פסיכולוג תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב משה

דניאלה הרץ
    06/08/2009

אני שומעת שכרגע יש שתי בפניך בעיות עיקריות:
    אתה מובטל זמן רב
    אתה במצב של דיכאון- שנובע גם מחוסר פרנסה וגם מסיבות רגשיות אחרות. הדיכאון אינו חדש בשבילך וכבר בגיל צעיר סבלת ממנו.

שני דברים אני יכולה לומר לך, כי היכולת לעזור בתשובה דרך האתר, היא כמובן מוגבלת מאד.

1. מאד כדאי שתפנה לטיפול דחוף - יש מקומות שהטיפול בהם הוא חינם דרך היעיריה או הרווחה. יש גם טיפול לא יקר דרך קופת חולים. אם אתה רוצה לעזור לעצמך פנה לטיפול דחוף.

2. לא פירטת, אך ברור לי שחוסר הפרנסה והבטלה וההסתגרות בבית מזיקות לך מאד וכרגע כדאי שתיקח כל עבודה שתמצא, בתור התחלה, רק כדי לצאת מהבית ולחזור לחיים ולקבל קצת כוחות.
    ואז בשילוב של הטיפול יהיה אפשר לחשוב על פתרונות רציניים יותר לאבטלה.

זה מעגל קסמים רע - אתה מובטל ואז מתדרדר מצב הרוח וגם המצב עם אשתך ואז אתה מסתגר ואז אין לך כוח לחפש עבודה והכל נהיה גרוע יותר...

עשה מה שעיצתי לך ואני מבטיחה שתרגיש טוב יותר ויותר ותמצא דרך להחלץ מהמקום המאד קשה בו אתה נמצא.

דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו