מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "הרעת תנאים" בטיפולMiri10/08/2009
אני מבקשת את עזרתכם ועצתכם בעניין שמציק לי מאד. אני נמצאת בטיפול כשנתיים, ובחצי השנה האחרונה הגעתי למפגשים פעמיים בשבוע למפגש כפול של שעתיים. לאחרונה אני במצב כלכלי גרוע שאינו מאפשר לי טיפול כפול כזה. עברתי לפעם בשבוע, אך המטפל שלי הודיע לי שעלי לחזור לפעמיים בשבוע, אחרת הטיפול אינו אפקטיבי. למעשה הוא העמיד זאת כתנאי להמשך הטיפול. אני עצמי איני מרגישה צורך לפעמיים בשבוע. המצב הנפשי שלי יציב ורגוע וכפי שאמרתי המצב הכלכלי שלי לא מאפשר לי. בנוסף הוא עומד על כך שהמפגש יתקצר לחצי הזמן וזה דווקא מטריד אותי מאד, כיוון שהקצב הפנימי שלי דורש מפגש ארוך, ובהרגשתי שעה תהיה קצרה מידי. כיוון שהמטפל שלי לא מוכן להתפשר ואלה הם תנאים שלו, אני מרגישה שלמעשה הטיפול הגיע לסיום אלא אם כן אכנע לסחיטה (כך אני מרגישה את זה) וזה מכניס אותי למצוקה גדולה.
בתודה מראש
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת על טיפול
רוני פרישוף10/08/2009שלום מירי,
כפי שכבר כתבתי לך בעבר, לא נוכל להעריך כאן בפורום את התנהלותם המקצועית של מטפלים אחרים או לתת חוות דעת.
אני חוזרת וממליצה לך לפתוח את כל מה שעל ליבך עם המטפל, ולנהל דיאלוג עד שתגיעו לדרך שתשביע את רצונך, או שתבחרי לסיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)