"הרעת תנאים" בטיפול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• "הרעת תנאים" בטיפול
    Miri
    10/08/2009

אני מבקשת את עזרתכם ועצתכם בעניין שמציק לי מאד. אני נמצאת בטיפול כשנתיים, ובחצי השנה האחרונה הגעתי למפגשים פעמיים בשבוע למפגש כפול של שעתיים. לאחרונה אני במצב כלכלי גרוע שאינו מאפשר לי טיפול כפול כזה. עברתי לפעם בשבוע, אך המטפל שלי הודיע לי שעלי לחזור לפעמיים בשבוע, אחרת הטיפול אינו אפקטיבי. למעשה הוא העמיד זאת כתנאי להמשך הטיפול. אני עצמי איני מרגישה צורך לפעמיים בשבוע. המצב הנפשי שלי יציב ורגוע וכפי שאמרתי המצב הכלכלי שלי לא מאפשר לי. בנוסף הוא עומד על כך שהמפגש יתקצר לחצי הזמן וזה דווקא מטריד אותי מאד, כיוון שהקצב הפנימי שלי דורש מפגש ארוך, ובהרגשתי שעה תהיה קצרה מידי. כיוון שהמטפל שלי לא מוכן להתפשר ואלה הם תנאים שלו, אני מרגישה שלמעשה הטיפול הגיע לסיום אלא אם כן אכנע לסחיטה (כך אני מרגישה את זה) וזה מכניס אותי למצוקה גדולה.
    בתודה מראש
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "הרעת תנאים" בטיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על טיפול

רוני פרישוף
    10/08/2009

שלום מירי,

כפי שכבר כתבתי לך בעבר, לא נוכל להעריך כאן בפורום את התנהלותם המקצועית של מטפלים אחרים או לתת חוות דעת.

אני חוזרת וממליצה לך לפתוח את כל מה שעל ליבך עם המטפל, ולנהל דיאלוג עד שתגיעו לדרך שתשביע את רצונך, או שתבחרי לסיים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו