שוב בבעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שוב בבעיה
    ניני
    11/08/2009

שלחתי שאלה לגבי החברה שלי שסיפרה לי שהיא לסבית.כבר די הבנתי וסיפרתי להורים שלי והכל בסדר.החברה שלי כבר לא בקשר עם הילדה שהיא התנשקה איתה אז עכשיו היא כל הזמן זורקת הערות בנושא של מה שהיא אוהבת בבנות. הסתובבנו יחד ואז היא אמרה שהיא אוהבת סוג מסוים של בנות (אני לא חושבת שאני צריכה לפרט) ושהיא ישנה אצל חברה ושאחות של החברה ישנה בלי חולצה ואז היא "נדלקה" כי גם קודם היא אהבה את איך שהיא נראתה. יום אחד דיברנו ואז היא אמרה שמשעמם לה ואמרתי לה תיכנסי לפורומים ואז הצעתי לה בצחוק ויצא לי סתם נושא חזיות אופנתיות. זה יצא לי סתם ואז היא עשתה מין גרגור כזה וזה גרם לי להרגיש מוזר מאוד. שוב, אני לא ממש אוהבת לדבר עם אנשים על נושאים שקשורים למין ואני לא ממש מרגישה בנוח לרשום מילים כמו התחרמנות ובגלל זה מאוד מאוד קשה לי כשהחברה שלי כל הזמן מזכירה דברים כאלה. לא דיברנו שבועיים בגלל הנושא הזה אז אני מפחדת להעיר לה על זה כי אני לא רוצה שזה ייקרה שוב. בגללה אני כל הזמן חושבת על נושאים כאלה אני מסתכלת על בנות בקליפים והן לבושות בבגדים חשופים ואז אני מרגישה לא בנוח וגם מין הרגשה מוזרה כזאת ואני בכלל לא רוצה בנות ואני כל הזמן חושבת על דברים כמו מה אז אני גם אוהבת בנות אני אוהבת בנים ואני פשוט לא יודעת איך להפסיק את כל זה. בבקשה תעזרו לי אני לגמרי מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב בבעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיניות בגיל ההתבגרות

רוני פרישוף
    12/08/2009

הי ניני,

את נשמעת נערה בגיל ההתבגרות.

זהו גיל שבו הגוף משתנה, היצרים המיניים עולים, והכל מאד מציף ומבלבל.

זה טבעי שתתענייני במין, בגוף ובכל מה שקשור לאינטימיות נשית. טבעי גם שתרגישי סקרנית, מוצפת ומבולבלת. זה לא אומר כלום לגבי זהותך המינית, שתלך ותתגבש בשנים הקרובות.

תרשי לעצמך להנות בלי בושה מהמסע הסקרני הזה. חשוב שתשמרי על עצמך וגופך, ותשתפי רק את מי שבאמת קרוב אלייך ויש לך אמון.

שימי לב לא להחשף יותר מדי באינטרנט ולא לתת על עצמך פרטים מזהים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו