בעיות קשות מאוד לפחות מילת עידוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות קשות מאוד לפחות מילת עידוד
    אלמונית
    12/08/2009

שלום!
    יש לי כ"כ הרבה בעיות בחיים שאני לא יודעת מה כבר לעשות עם עצמי. גם בעיות בריאותיות ואסטתיות וגם בעיות חברתיות. אני בת 20 ואפשר להגיד שמעולם לא היו לי חיים טובים. אבל בשנתיים האחרונות מאז שעברתי 4 אשפוזים פסיכיאטרים החיים שלי הפכו לסיוט. עכשיו הבעיה העיקרית שכל השכונה יודעת על אשפוזים שלי ומרכלים עליי ופשוט צוחקים לי בפנים. המוניטין שלי פשוט התרסק לרצפה. כל הזמן יש חבורה של נערים ליד הדלת שלי שמצוטטים לי ואח"כ מעבירים לכל השכונה את מה שאני אומרת לפני שידעתי על זה דברתי עם אמא שלי על האשפוזים ועל אנשים שפגשתי בביה"ח ומה שעשיתי שם ואמרתי חופשי, ואז פתאום שמעתי מהחלון משהו מחקה אותי ואומר מה שאמרתי וכולם צוחקים, באותו רגע רציתי למות. ובנוסף אמא שלי מאוד כועסת על שטות מאוד גדולה שעשיתי באחד האשפוזים שהתחרמנתי עם גבר בביה"ח. הוא בנוסף שיקר לי וריכל עליי לפני כל החולים וכולם גם צחקו עליי. אמא שלי התחרפנה כשספרתי לה על זה וצעקה עליי ובכתה והאמת שלא רציתי לספר לה בכלל אבל בסוף הוא איים עליי שהוא לא יעזוב אותי אז רק מחוסר ברירה ופחד ספרתי לה בפרטי פרטים כל מה שעשיתי איתו. אני מאוד מתביישת שעשיתי את זה והאמת שמתי כבר פס על החיים שלי ולא היה לי אכפת רק להתנשק, להתחבק עם משהו.
    בנוסף לכל אני בחורה ממש לא יפה, אני שעירה ויש לי כתמים על העור וצלקות והזעת יתר ומשקפיים
    אבל עוד איכשהו אנשים שם אמרו לי שאני יפה ונראית טוב( ובעיקר הוא אמר). ועכשיו המראה החיצוני שלי נהיה עוד יותר גרוע, חזרתי מהבי"ח עם כינים ועד שנפתרתי מהם נשר לי המון שיער (הייתה לי נשירה גם לפני כן שנים) אז הסתפרתי קצוץ . אומנם מצאתי פתרון לבעיית הזעת היתר תודה לאל אבל נוצרה לי צלקת באוזן והסתפרתי קצוץ. אני פשוט מרגישה זוועה עם עצמי .
    במשך שנים הייתי בטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי אבל אני מרגישה שהבעיה שלי אפילו לא פסיכיאטרית וגם הטיפול הפסיכולוגי לא עזר כי לא יכולתי לבד לשנות את הכל, אמא שלי לא מלאה דרישה בסיסית אחת לגידול נורמלי של ילד. ולחשוב שאז עוד היו הזמנים הטובים.
    אני מבקשת בעיקר עצה למה לעשות עם האנשים בשכונה ואולי איך לשפר את המראה חיצוני שלי טיפה. ובאופן כללי שלא הכל עוד אבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילת עידוד

רוני פרישוף
    15/08/2009

אלמונית יקרה,

קודם כל - - חיבוק גדול!! מרגישה?!!

את נשמה יפה ומקסימה!

מגיע לך לאהוב את עצמך כמו שאת ולהיות מאושרת.

אני לא רוצה לאמר מה מגיע לכל מי שמעז ללעוג לך או לנצל אותך..

נסי להאמין שהם עושים את זה רק מתוך בורות, חוסר חינוך ופרימיטיביות.

את צעירה, ויש הרבה מסגרות במדינה שיכולות לעזור לך, מבחינה נפשית, חברתית, לימודית ותעסוקתית. בדקי אם מגיע לך "סל שיקום" מהבטיוח הלאומי, אפשר להתחיל משם. תוכלי גם להצטרף למועדון חברתי כלשהו, ברווחה או "אנוש".

בקשר למראה החיצוני, את יכולה להתייעץ עם יועצת יופי בתמרוקיה או מספרה. היא תציע לך קרמים לשיער ואיפור שיתאים לך. בחנויות בגדים לטעמך יהיו מוכרות שישמחו לייעץ. אין אישה מכוערת, רק אישה לא מטופחת.

אני מבינה שיש לך הרבה קשיים ובעיות, אבל נסי לא להתמקד בהם. גלי מה את אוהבת, במה את מוכשרת, וטפחי את זה! הרבה אנשים עם קשיים נפשיים מאד חזקים ביצירה ובביטוי עצמי. בדקי אם מתאים לך לכתוב, לצייר, לפסל. חשבי על תעסוקה או לימודים שבהם תבואי לידי ביטוי.

את אישה צעירה ומגיע לך להנות מקשר זוגי, אהבה ומיניות. בחרי בן-זוג בזהירות ובהדרגה, אחרי שראית שהוא ראוי לאמונך.

למדי איך לשמור על עצמך מפני פגיעה או ניצול לרעה. חשוב שתלמדי לשים גבולות, ולא "לשים" על התנהגות ברברית וטפשית של אנשים.

בהצלחה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!

אלמונית
    15/08/2009

האמת שכבר חשבתי שלא תענו לי כי המצב שאליו נקלעתי די טפשי ודי באשמתי. האמת שיכולתי קרוב לוודאי להמנע ממצב כזה של מגע עם אותו גבר ובכלל פחות לדבר על האשפוזים והבי"ח ההוא
    ואז החיים שלי היו נראים אחרת. אני מאמינה שבסופו של דבר השמועות והרכילויות יפסקו מתישהו
    ובכלל אני לא בקשר ישיר עם אף אחד מהשכנים וממש "רוח רפאים" בשכונה אז אולי זה לא כזה נורא.
    אני רגילה להיות לבד כל החיים ושונאת חברה חוץ מאמא והמשפחה. לגבי התחביבים פעם כתבתי וציירתי קצת ויכול להיות שאני עוד אחזור לזה. וככה גם לגבי הבעיות האסתטיות אני מקפידה מדי פעם להוריד שערות בשעווה ופינצטה ויכול להיות שאני אחסוך כסף ואקנה מכונת גילוח. בכל אופן המצב רוח שלי השתפר מעט. תודה רבה על התשובה והיחס!!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו