בעיה חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית
    חסויה
    02/09/2007

אני בת 12.
    יש לי בעיה חברתית מכיוון שיש לי עודף משקל ואני לא "מלכת היופי"
    בשביל החברה, ובגלל שאני לומדת טוב או יותר נכון "חרשנית" כמו
    שאומרים על ילד/ה שמצליח בלימודים.
    ניסיתי לשנות את עצמי בפנימיות, להראות ביטחון עצמי, וזה לא עזר.
    הבעיה הזאת נמשכת כבר 3 שנים.
    הבעיה מפריעה לי מאוד בלימודים ובחיים בכלל..
    יש לי 3 חברות טובות בכיתה שגם הן לא מקובלות.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא חייב ליהיות יפה

ישראל
    02/09/2007

לא כל בת יפה היא מקובלת
    ומי אמר שאת לא יפה?
    אל תאשימי את עצמך החיצוני

תנסי ליהיות יותר זורמת וחייכנית
    ויותר מצחיקה
    זה יעזור לך !
    תעמיד תיצחקיי מאיזה בדיחה שהחברות ה"לא טובות " שלך מספרות

תנסי להידחף קצת
    עד שיכירו את עצמך האמיתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית תקשורת

אורי
    03/09/2007

שלום לך חסויה,

לא תמיד אפשר להיות מקובלים, ולפעמים אין מה לעשות - דברים הם לא בשליטתנו. מה שכן בשליטה שלך, זה איך את תהיי בתור בן אדם, ואם את בן אדם טוב, זה קודם כל הדבר הכי חשוב, הרבה יותר מלהיות מקובלת.

אחרי זה, תדעי לך שלהיות חרשנית זה דווקא בסדר, יום אחד ההשקעה תשתלם לך. ובקשר למשקל שלך, אם זה מפריע לך אז תתאמצי לעשות דיאטה. זה גם בריא (רק אם תעשי את זה עם ייעוץ טוב ולא בדיאטה חריפה או מהירה מדי), וגם ייתן לך הרגשה טובה.

בקיצור, קצת מחשבה חיובית, קצת מאמץ ואת תראי איך החיים מחייכים אליך. ואגב, כתבת שיש לך 3 חברות טובות. לפעמים 3 חברות שהן באמת טובות יכולות להיות שוות הרבה יותר מלהיות מקובלת.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה להפתעתך...

אמא
    04/09/2007

אני בת 28 אמא לילד בן שנתיים ומניסיוני בבית הספר אני דווקא הייתי הילדה "היפה" של הכיתה, ולמרות זאת לא מקובלת בכלל (גם בגלל קנאות), "מלכות" הכיתה היו אלה המכוערות להפליא. אז יופי זהו בעיני המתבונן, הכוונה אולי בעיניך את לא יפה אבל בעיני אנשים אחרים את כן , ויופי בעיני זה משהו פנימי יותר אם אדם יפה הוא מכוער באישיותו אז בעיני הוא מכוער גם בחיצוניות שלו.
    אני לא הייתי מקובלת בגלל חוסר ביטחון, הייתי ילדה מופנמת וביישנית מאוד ולא הייתי מטובי התלמידים כך שתתנחמי ודעי ש -3 חברות טובות זה נכס כי עדיף קצת חברים אמיתיים מאשר הרבה שהם בעצם בכלל לא חברים של ממש.
    אני תמיד הייתי טיפוס של חברה אחת או שתיים. ולגבי משקלך תתייעצי עם דיאטנית ותתחילי בדיאטה מאוזנת בשביל שאת תרגישי טוב עם עצמך.
    אני חושבת שבבתי ספר זה קיים המון להיות מקובל בגלל מראה חיצוני אבל כשתתבגרי יותר תביני שעם יופי לא הולכים למכולת ואם אתה לא אדם טוב אז אתה עלול להראות מכוער גם אם אתה יפה.
    אז לכי עם ראש מורם חייכי אל העולם והוא יחייך אליך ותעבדי על ביטחון העצמי שלך למרות גילך הצעיר ואני מאחלת לך בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויי יקרה....

רונן דוד
    05/09/2007

את יכולה להתנחם בעובדה שבעיות משקל ומראה לא נשארים איתנו לכל החיים - אם תחליטי אחרת,
    אבל את מצליחה בלימודים וזה דבר חשוב מאד אם כי לא הכי חשוב.

אני בטוח שבעוד כמה שנים, תצחקי על כל אלה שחשבו עלייך דברים לא יפים, כשתסיימי אוניבריסטה בהצטיינות ותתחילי לעבוד במקום שאחרים יוכלו רק לקנא בך....

בינתיים את יכולה וטוב תעשי אם תמשיכי להיות עצמך ולא תנסי להידמות לאחרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו