זקוק לסיוע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוק לסיוע

שלום רב,

אני כותב לכם בעקבות דברים שעוברים ומקשים עליי. הבעייה היא בעיקר בהתנהלות מול אנשים סמכותיים במקום העבודה. אני שם לב שאני מבצע פעולות אולי בשביל לרצות אנשים, אני מרגיש צורך תמיד להיות "בסדר". שאם מבקשים משהו אני תמיד מתנדב לעשות זאת ובעצם אח"כ אני מבין שזה לא מתוך רצון פנימי אמיתי כ"כ, אלא מתוך כך ש"לא נעים" לי או מה יחשבו עלי וכו'. הבעיה היא שבמקום העבודה ובסיטואציות מסויימות בו אני מרגיש די דרוך, ומרגיש את הרגשות מסוג "מה יחשבו" ו"לא נעים" וכו', ולאחר מכן אני מגיע למסקנה שאני לא אובייקט שבוחנים אותו ומסתכלים עליו כל הזמן.. ואחרי כל מיני סיטואציות שקורות לי, ואחרי שהדברים מתעכלים בי, אני מרגיש מרירות, מנוצל, כעס עמוק, השפלה, מדבר עם עצמי כל הזמן ומנסה למצוא פרשנויות שונות. ממש קשה לי ונגרם לי סבל רב. אני נמצא רוב הזמן בתחושה מוזרה וקשה בעקבות מה שעובר עלי.
    כיצד מוגדרת בעייתי ממה שתארתי? האם טיפול פסיכולוגי מתאים למצבי? אם כן, הוא יכול לעזור לי ולהיטיב עמי?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק לסיוע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב גיל

דניאלה הרץ
    15/08/2009

אני בטוחה שטיפול פסיכולוגי עשוי להיטיב עמך מאד.
    ממכתבך עולה שאתה אדם מודע, בעל יכולת להתבוננות עצמית מעמיקה - גם לגבי התנהגותך וגם לגבי רגשותיך - ושמאד חשוב לך להבין מדוע אתה מתנהל כפי שאתה מתנהל ומחפש להבין את הסיבות.
    אתה מציין שמאד חשוב לך לרצות, וברוב המקרים, בסופו של דבר, אתה חש מנוצל וכועס. כלומר שאתה מנסה לרצות מפחד. ממה?
    קשה לך לפעול ממקום בו הצרכים ש ל ך חשובים, מרצונך שלך, מתשוקותיך שלך, מה הסיבה?

לא אכנס למיני-טיפול באינטרנט. משום שכדאי שתפנה לטיפול ותעשה את העבודה כמו שצריך.
    כל מטפל ישמח לקבל מטופל כמוך: מעמיק, סקרן ומוכן להתמודד עם שאלות מהותיות לגבי חייו, כדי לחולל שינוי. לכן, כן ללא היסוס אמליץ לך לפנות לטיפול ומהר.

אני מאמינה שכל רגע של סבל שניתן למנוע - מיותר .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו