מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר משפחתיחסוי02/09/2007
הוריי גרושים כ8 שנים.מאז שהם התגרשו כל מה שאני שומעת מצד משפחתו של אבי וממנו,זה כמה הוא לא היה צריך להתחתן עם מישהי מעדות המז'.אני כארבע שנים יוצאת עם גבר מעדות המז' דבר אשר "מקשה" על אבי,שכן לטענתו הוא מפחד שאעשה את הטעות שהוא עשה.
כמו כן לפני כשבוע הגיע קרוב משפחה מחו"ל,מאז נראה לי כי כולם נגדי.אני מתקשרת וכביכול עושים טובה שמיתייחסים אליי.אני סבתי ודודי מצד אבי מאוד קרובים,אך ישנה תחושה של התרחקות מאז בואו של הדוד דבר המציק לי ופוגע בי מאוד.כמו כן אני מרגישה תחושת זלזול מצידם,בכל הקשור אליי ולבן זוגי.
הדבר מציק לי רבות ומפריע לי במהלך החיים התקינים ובמיוחד עכשיו כאשר אני נמצאת לפני מבחן דיי חשוב בלימודיי.
אשמח לקבל עצה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדבר
אמא04/09/2007אני לא מקצועית אבל אני חושבת שאת צריכה לדבר עם אביך שיחה מלב אל לב ולומר לו שהוא חייב לכבד את הבחירה שלך בבן זוגך גם אם זה לא לרוחו ולא מתאים לו זאת לא החלטה שלו, אני חושבת שלשלול אדם בגלל צבע מין או גזע זוהי גזענות לשמה וזה פרימיטיבי ומכוער בעיניי .
ואם הקשר עם בן זוגך הוא רציני וחשוב לך אז אביך צריך להבין שאם הוא לא יקבל את אותו אז הוא יאבד אותך באיזשהו מקום לא בקטע של איום אלא בהסבר רגוע תגידי לו שלא יהיה לך נעים לך לשמוע על זה יותר וזה מה שירחיק בסוף וחבל אני מאחלת לך בהצלחה ומקווה שאביך יתפקח ויבין שהכל שטויות יש הכל מהכל בכל עדה ואולי מה שלא התאים לו ב"עדות המז'" לך דווקא יתאים מאוד אז שפשוט לא יתערב ויכבד אותך!!!
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,את מקסימה
חסוי05/09/2007הלוואי ואבא שלי היה בן אדם כמוך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבון מורכב...
רונן דוד05/09/2007את צריכה לפי דעתי לעשות חשבון ולהחליט, את מי את מעדיפה יותר, את מי את אוהבת יותר, ואת דעתו של מי את מעריכה יותר. זה מה שצריך להנחות אותך.
אם יחסייך עם אהובך מספיק עמוקים ורציניים, אז לכי עליהם ושימי קצוץ על השאר,
אם לא, אז תחליטי מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא צריכה להיות בחירה
חסוי05/09/2007אני לא חושבת שזו שאלה של בחירה,שניהם חשובים לי ואת שניהם אני אוהבת ומעריכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם שניהם חשובים באותה מידה...
רונן דוד08/09/2007אז את חייבת לשוחח עם שניהם ולהבהיר להם זאת,
חיי את חייך ונסי להגיע לפשרות אם ניתן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)