שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נעמה
    16/08/2009

שלום, קוראים לי נעמה אני בת 23 מתחילה ללמוד פסיכולוגיה, מאוד אוהבת את התחום וקוראת עליו כבר מגיל 19 אף הולכת לטיפול.
    אני מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב ומאוד מאוד חרדה. היתה לי נטייה בכל תחומי חיי להתחיל דבר מסויים באנרגיות גבוהות כמו ביסודי, בתיכון, בצבא, בעבודה ותמיד הרגשתי שסיימתי לא טוב, או הפסקתי באמצע.
    לצורך העניין למדתי לימודי תעודה של אימון חדר כושר עברתי את כל המבחנים בהצלחה פרט למבחן אחד שניכשלתי ואפילו לא נגשתי למועד ב'. התחלתי ללמוד עיצוב פנים ואחרי שגיליתי שזה לא התחום שלי הפסקתי. בתיכון התמודדתי עם בעיות בבית ובעיות שהיו לי עם עצמי מה שגרם לי לסיים לא בצורה טובה כמו שרציתי את התיכון.
    ואני מאוד מפחדת שאני אחבל לעצמי בלימודי הפסיכולוגיה, אני מאחלת לעצמי להגיע לתואר שני לדוקטורט, להוציא ספר, לפתוח קליניקה... אני מרגישה שיש לי איזו אמונה כזו שאני לא מספיק טובה כדי לסיים ולהצליח.
    אני אשמח לעיצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסע...

רונן דוד
    16/08/2009

מאו צה טונג אמר שמסע בן אלף מילין מתחיל בצעד הראשון...

כך זה צריך להיות עבורך, לאיש אין מידע מוקדם שיסייע לו לדעת בודאות אם יסיים תואר ראשון, שני או דוקטוראט בהצלחה. הדרך הנכונה לעשות זאת היא להתחיל ולזרום עם העניין.
    תואר ראשון ואחריו השני לא דומים לשום דבר שעשית לפניי כן בחייך ולכן תהווה ההתנסות הזו פעם ראשונה עבורך.

אם תרצי - תסיימי בהצלחה ואם לא אז לא וגם אז - לא קרה כלום, אז ניסית.
    אבל אם לא תנסי לא תדעי.

בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו