אהבה חד צדדית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה חד צדדית
    נטע
    17/08/2009

שלום
    יש לי בעיה שמאד קשה לי להתמודד איתה והמצב מחריף בשבועות האחרונים
    לפני כשנה וחצי הכרתי מישהי במסגרת לימודים שהפכה מהר מאד לחברה טובה מאד שלי
    לאחר כ שנה של חברות
    התנשקנו וניהלנו סוג של מערכת יחסים
    לא היינו זוג אבל במשך כמה חודשים היינו נפגשות הרבה ומקיימות יחסי מין
    כל הזמן הזה היה לנו ברור שאנחנו לא לסביות וזה משיכה ספציפית אחת לשניה
    לשתינו היה חבר לפני כן ונמשכות לגברים
    לאחר כמה חודשים החלטנו (פחות אני יותר היא) שאנחנו לא יכולות להיות ביחד ואנחנו צריכות להפסיק לקיים יחסי מין, כל הזמן פחדנו שזה יפגע בחברות שלנו
    המשכנו להיות חברות מאד מאד טובות אבל הפסקנו לקיים יחסי מין
    מאז המשכתי להרגיש דברים אליה
    אבל בתקופה האחרונה יש לה חבר חדש
    ואני מאד מאד מקנאה
    אני כל היום חושבת על זה
    מהרגע שאני קמה בבוקר ועד הרגע שאני הולכת לישון
    מה היא עושה? על מה היא חושבת? למה היא לא מתקשרת אלי
    נהייתה לי אובסיסיה קשה אליה
    אני כרגע סטודנטית בחיפה והיא לומדת איתי באותה האונברסיטה
    אני ממש רוצה להפסיק לחשוב עליה
    המחשבות עליה לא מפסיקות לי
    אני בוכה המון, ולא יודעת איך להתמודד עם זה
    אני מתקשרת ומנתקת
    אני לא מצליחה להתרכז בלימודים ולא יודעת מה לעשות
    אשמח לכל תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה חד צדדית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעיין היקרה

דניאלה הרץ
    17/08/2009

את מאוהבת בחברתך.
    קצת הישלית את עצמך שמדובר רק בחברות ו"רק" ביחסי מין, כאשר בעצם נקשרת אליה בדרכים רבות של קרבה גופנית ורגשית.

כאשר אנו מאוהבים במישהו שלא בוחר בנו (וזדה לא משנה עם זה גבר או אשה) זה נורא כואב. ואת מאוהבת ופגועה כי איבדת את קשר האהבה ואינטימיות עם אהובתך.

כל עוד ההחלטה להפסיק היתה של שתיכן ,פחות או יותר - זה היה פחות נורא. אבל כשאת רואה אותה בוחרת במישהו אחר, את נורא סובלת.

ברבות הזמן ,מן הסתם, תשלימי עם המצב או שאת יכולה לנסות לחזר אחריה ולהתחרות על לבה, למרות שנראה לי שהיא כבר בחרה ושהיא לא מעוניינת במערכת רומנטית ומינית אתך (אולי בגלל מינך).

צר לי יקיריתי. אני יודעת שאהבה שוברת את הלב. ואני מקווה שבמהרה תתאהבי במישהו/מישהי שיאהב אותך מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה חד צצדית

נטע
    17/08/2009

ברור לי שאני מאוהבת בה
    אך איך אני יוצאת ממצב האובססיה שיש לי אליה?
    קשה לי לנתק אותה מהחיים שלי
    יש לנו חברים משותפים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מעיין

דניאלה הרץ
    17/08/2009

בכל מאוהבות יש אובססיה, לפעמים פחות לפעמים יותר. פרויד אמר שבזמן של התאהבות אנו לא לגמרי שפויים.. .

בתקופה הזו נסי להפריד את חייך מחייה. תתנהלי בנפרד ממנה. אל תלכי לפגישות משותפות עם חברים, בקשי מהם לפגוש אותך לחוד, לעת עתה.. התרחקי ממנה כדי שתוכלי להתחיל לשכוח. יהיה לזה מחיר של נתק ממנה אבל אין ברירה כרגע. תתחילי לצאת מעט עם אחרים, אולי יהיה מישהו שפתאום מאד ימצא חן. זה כואב מאד אבל אם היא לא רוצה או יכולה אז אין ברירה. תתחילי לבנות את חייך בלעדיה.
    חיבוק
    דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה חד צצדית

נטע
    17/08/2009

תודה רבה
    אין ספק שאני ינסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה חד צדדית

נטע
    18/08/2009

האם עלי לספר להגיד לה משהו על זה?
    כי זה קצת קשה לי לנתק אותה לגמרי
    עד עכשיו דיברנו לפחות פעם ביום
    פשוט להפסיק לענות לה לטלפונים?
    אנחנו גם גרות נורא קרוב פיזית ולומדות באותה האונ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה וייסורים

יפעת קלוש יגל
    19/08/2009

שלום מעין

מעבר להגדרות על זהות מינית, ללא ספק הקשר עם הבחורה היה משמעותי ביותר מבחינה רגשית עבורך, והפרידה עוררה בך כאב רב, שאולי גם יושב על כאב של פרידות מוקדמות יותר.

לעניות דעתי את כבר במצב שיהיה לך מאוד קשה לצאת ממנו בכוחות עצמך. היא נפרדה ממך, כנראה הייתה בשלה לכך וזה היה נכון לה, ואת לא. את גם לא מצליחה לעשות זאת ממרחק מסוים.
    אינני יודעת מה היה בקשר הזה כל כך עוצמתי ומה הוא סיפק לך מבחינה רגשית, אבל העדרו גורם לך סבל רב, וכדאי לך פנות לעזרה, להבין למה את זקוקה מבחינה רגשית, איזה "בור" היא מילאה, ואם תוכלי למלא אותו בתהליך טיפולי, תרגישי פחות ריקה לאחר פרידות.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו