האם יש לי בעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם יש לי בעיה
    ליאל
    18/08/2009

אני עובדת במקום עבודה כמעט שנה
    אני מאוד מרוצה ממקום עבודתי ,הן מבחינת התנאים והן מבחינת השכר ,אך אני מרגישה שאני ממש נפגעת מכל דבר ,אם שמעתי שריכלו עליי אני מאוד נפגעת ולוקחת את זה קשה ,אני פשוט לא מפסיקה לחשוב על זה וזה הורס לי את כל היום ,אני כ"כ משתדלת להיות בסדר ואפילו יותר מכך אך תמיד אני מוצאת את עצמי שנואה על ידי כמה מחבריי לעבודה (פגשתי את זה גם בצבא ,אני בת 22 עוד חודשיים)
    אני אתן דוג' משום מה באופן סיסטמתי אני שולחת מכתבים בדואר ללא כתובת ,אני לא מצליחה להבין למה אני עושה את זה אבל זה קורא לי פעמיים בחודש ,היום המנכלית שלי קראה לי אליה למשרד ואמרה ושאלה אותי זה שלך?,אמרתי לה כן ,היא אמרה את יודעת שאני משלמת על זה בול וזה נשלח חזרה אלינו כי לא רשמת כתובת וכרגע שוב צריכים לשלוח את זה ,זה עולה לי כסף ,אם תמשיכי ככה אני יוריד לך במשכורת ,תקפידי על העבודה ,נורא נפגעתי ממנה ,לקחתי את זה מאוד קשה ,עצוב לי מאוד ,למה את צריכ לרדת לפסים כאלה ,"אני יוריד לך במשכורת ",זה כ"כ איום כזה !
    מעבר לכך מאוד קשה לי לקבל ביקורת ולומר טעיתי ,זה מתבטא גם ביחסים שלי עם בן זוגי ,למה זה קורה לי ?למה אני נפגעת מכל דבר קטן? איך אני פותרת את הבעיה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים

יפעת קלוש יגל
    19/08/2009

שלום ליאל

את מתארת את עצמך כאדם רגיש ופגיע. נשמע שהערך העצמי שלך מושפע מאוד מתגובות חיצוניות והדבר גורום לך סבל. ייתר על כן את מתארת התנהגות שהיא לא בשליטה שמסבכת אותך, ומובילה אותך למצב של נזיפה וביקורת ממנו את כלכך חוששת. אולי את בוחנת את עצמך אם תעמדי בזה, אולי את בוחנת אחרים האם יהיה מישהו שיגיב סוף כל סוף אחרת, ויביא נחמה.

את בחורה צעירה, החיים לפנייך וכדאי שתטפלי בנושא, המון אנרגיה וסבל מושקעים בזה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו