ייעוץ, טרנסג'נדר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ, טרנסג'נדר
    ליאור-שם בדוי
    19/08/2009

שלום לכולם, אני בן 17 וחצי עוד מעט, מראשון לציון, המשיכה שלי היא לבני מיני, תמיד הייתי כזה ואין לי שום בעיה עם מי שאני ואני גאה להיות כזה..בחודשים האחרונים יש לי הרבה מאוד מחשבות על דבר מסויים, זה משהו שפשוט לא יוצא לי מהראש ואני לא מפסיק לחשוב עליו בארבעה חודשים האחרונים. תמיד היה לי את הצורך הזה להיות נשי, עוד מילדות אני זוכר שאפרתי את עצמי ועליתי על העקבים של אמא שלי רק כדי להרגיש את מה שזה עושה לי ולהרגיש שזה באמת אני או לדוגמא שבמקום לשחק ברובוטים ובמכוניות העדפתי לשחק בברביות ובכל מני בובות כאלה, אבל רק בגיל 11-12 (שזה הגיל בערך שמתחילים לחשוב על סקס ומיניות) הבנתי שאני נמשך לבנים מאה אחוז ואין לי אף טיפה של משיכה למין הנשי ,הסתרתי את זה הרבה זמן ורק לפני כמעט שנה יצאתי מהארון והשתנתי הרבה גם בזה שהתחלתי לצאת הרבה ולהכיר אנשים כמוני ולצאת למסיבות של גייז ולהיות מחובר לקהילה ולדעת מה זה, וגם מבחינה חיצונית(לבוש,שיער,טיפוח,איפור וכו') כי סוף סוף יכולתי להרשות לעצמי לחיות כמו שאני אוהב כי אני כבר מחוץ לארון וכבר לא איכפת לי מה אנשים יגידו או יחשבו ולפני כשיצאתי מהארון לא הייתה לי כ"כ מודעות לנושא הזה ולא ממש הבנתי מה זה כל העולם הזה ומה זה טרנסקסואליות, מה זה בן אדם שמכנים אותו קוקסינל וכשהבנתי את זה ושראיתי טרנסקסואליות ודיברתי איתן זה מאוד משך אותי כל העניין הזה,אני יודע שבפנים אני אישה,אני מרגיש אישה ואני כן רואה את עצמי בעתיד הלא כ"כ רחוק מתחיל את השינוי מבחינה חיצונית(הורמונים,ניתוחים וכו') אבל זה גם לא משהו שכרגע אני בטוח שזה מה שאני רוצה לעשות כי זה קטע רציני כל הדבר הזה,אני יודע שצריך לחשוב טוב טוב ולא למהר לפני שמתחילים תהליך כזה..דבר אחד אני כן יודע-אני צריך להתייעץ עם איש מקצוע,עם פסיכולוג שמבין בעניין הזה ואני רוצה לשים דגש על זה שאני רוצה להתייעץ עם פסיכולוג שמבין והיו אצלו טרנסג'נדרים והוא מבין בכל הנושא הזה ,אם אתם יכולים להפנות אותי לבן אדם כזה,למקום כזה כדי להתייעץ אני מאוד מאוד אשמח. ולכל האנשים שחושבים שמה שכתבתי זה טירוף אחד שלם ושאני צריך לחזור לדרך הישר אז בבקשה תחסכו ממני את ההטפות ואת ההודעות שלכם,אני מעוניין רק באנשים שמבינים אותי אז תודה רבה לכל מי שהקדיש את המעט זמן לקרוא את מה שכתבתי:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ, טרנסג'נדר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצת תמיכה

יפעת קלוש יגל
    19/08/2009

שלום ליאור

לי אישית אין ניסיון רב בתחום.
    אתה צודק שעזרה מקצועית מאוד תועיל לך. כדאי שתפנה לקבוצת תמיכה לטרנסג'נדרים, תקיש בגוגל, דרכם גם תוכל לקבל המלצות על אנשי מקצוע עם ניסיון בתחום.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו