מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה בחולה סכיזופרניהאלברטו19/08/2009
רציתי לדעת אם יש איפורמציה על חשיבות של תמיכה נפשית
בחולה סכיזופרניה ובמשפחה מעבר לטיפול התרופתי והפסיכיאטרי
רב ההתמודדות שלנו בשנה האחרונה היא ברמה של מציאת תרופה נכונה ויעילה ובלי תופעות לוואי
שזה תהליך קשה מאד
ומתספס בו משהו והשאלה עעד כמה החשיבות הקלינית בזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחות מתמודדות
רוני פרישוף20/08/2009הי רועי,
לא ברור ממכתבך האם אתה הוא המתמודד, או בן משפחה.
כך או כך, התשובה היא כן! בהחלט!
לתמיכה המשפחתית יש תפקיד מכריע בהתמודדות עם המחלה, בשיפור הדימוי העצמי והרווחה הנפשית, בהשתלבות בקהילה ובשיפור איכות החיים.
יש הטוענים אפילו שהמחלה היא לא "של" הפרט אלא של המשפחה כולה.
המשפחה היא מקור לחום ואהבה ללא תנאי, לקבלת האדם יחד עם מחלתו, למידע והכוונה, לשיתוף ולתחושת "יחד".
יש הרבה מקורות מידע ותמיכה למשפחות. נסה להתחיל במרכז מידע ושיתוף לקהילת משפחות מתמודדי נפש באינטרנט, וכן פנה לעמותת "אנוש" המפעילה קבוצות תמיכה למשפחות.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
י.20/08/2009תודה רוני על התשובה אחי הוא החולה ואני חלק מהתמודדות של כל המשפחה עם המחלה אני רואה איך ההורים נסחפים בעצם למרדף אחר הפתרון התרופתי שברור שהוא חשוב ושהמחלה היא כימית ביסודה ובוודאי למצוא את התרופה הנכונה זה קריטי אבל באמת יש לי תחושה שנאבדנו בכל הסיפור הזה אנחנו בסך הכל חזקים ומתמודדים אני רק מקווה שנמשך ככה ושאחי ימצא איזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)