מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התמודדות לאחר מחלהמיה22/08/2009
לפני כארבעה חודשים התגלה אצלי סרטן צצואר הרחם.עברתי טיפולי כימותרפיה ולאר מכן ניתוח שלאחריו הייתי מאושפזת שבועיים.
אני עובדת במערכת החינוך כך שלא עבדתי בתקופה הזו מה שכן במהלך טיפולי הכימותרפיה כן הגעתי לעבודה.
אני מתכננת לימודים לתואר ראשון וכן העלאת שעות העבודה בעוד 5 שעות שבועיות.
אני מתלבטת האם לבצע את השינויים הנ"ל.
כרגע אני מתפקדת כרגיל כמו לפני המחלה.
אני ממש לא רוצה שכתוצאה מהלחץ שילווה את הלימודים והשינוי בעבודה הגוף שלי יגיב בצורה כלשהי לשינויים.
ידוע לי שהגוף עבר טרואמה.
מה דעתכם בנושא?
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות לאחר מחלה
רוני פרישוף23/08/2009הי מיה,
את מצטיירת כאשה חזקה, נחושה, עם הרבה כוחות נפשיים, שגם מודעת לגופה ונפשה, ויודעת להאזין להם.
עברת טלטלה רצינית, וכעת את חוששת שמא בלי משים תעמיסי על עצמך לחץ שישפיע לרעה על גופך.
ובכן, לדעתי אין להתלבטותך תשובה נכונה או לא נכונה, אלא הכל שאלה של הקשבה לקצב הפנימי, וזרימה עם הצורך האישי הטבעי והנכון לך.
אני ממליצה לך לבסס כל החלטה על הקשבה עמוקה פנימה: מה נכון לך, לנפשך ולגופך כעת. אם נכון לך להמשיך ברצף שנקטע - הרי זו יכולה להיות התמודדות מצויינת עם המשבר שעברת. אם דוקא נכון לך לקחת הפוגה להתאוששות, זה מגיע לך, וזה מצויין.
קחי לך את זכות הגמישות. בכל רגע ורגע תוכלי לשנות את החלטתך ולקחת כיוון אחר (וזה נכון לחיים בכלל, לא רק אחרי מחלה).
תוכלי להנות מליווי של טיפול פסיכולוגי בהתבוננות פנימה ובקבלת ההחלטות, אך כמובן אין זה הכרחי.
רפואה שלמה והמשך לימודים וקריירה פוריים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)