מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות עם הורים של חברה שליגוני23/08/2009
שלום שמי גוני אני בת 21 יש לי בעיות עם הורים של חברה שלי יש לי חברה מאז בית ספר שאני הינו חברות טובות לי לה היה דבר משותף אהבנו לדבר על הדבר משותף הינו חברות טובות והינו באות אחד לשניני לא פעם שהיתי פעם לחברה שלי אמא שלה שאלה אותי מתי אני הולכת מתי אבא שלי באה אני הרגשתי מאוד רע אבל התגברתי אבל כל פעם שהיתי באה זה חזר מחדש שהיא באה אליו אני היתי מאוד נחמדה אליה והיו הכול בסדר גם אצלה היה בסדר חוץ מהקטע שספרתי לכם ל באמת אני זוכרת שיום אחד שהיה יום פורים ומצאתי אותה אמרתי לה ליאת היי מה מצב היא אמרה בסדר שאלתי אותה עם היא רוצה להיות איתי ואמרה שלא אזז שאלתי אותה למה ??? אז היא אמרה שהורים שלה אסרו אליה להיות איתי ונסיתי להיות עם אנשים אחרים אבל הם אמרו תלכי מכאן אנחנו לא רוצים אותך ביום הזה היה לי שחור יום מאוד עצוב ונראה לי שהורים של חברה שלי כועסים בגלל שלא נתנתי לבחורה להיות עם אנשים אחרים ויכול להיות שזה נכון אבל זה לא היה מכון זה היתה תאונה בטעות ואני אני מצטערת שזה קרה אני כבר לא נמצאת בית ספר אני נמצאת בהוסטל בירושלים וכמה שנים לא דברתי לא ראיתי אותה אני מאוד מתגעגעת אליה ויש לי זכרנות ממנה ושלא תבינו לא נכון נסיתי לדבר עם אמא או אבא אבל הם נתקו לי בפרצוף פעם אחד דברתי עם אמא שלה ודברנו על הבעיה והיא אמרה שהיא סולחת לי ואז התקשרתי אילה והיא שאלה מי זה אמרתי גוני אמרה אמרתי לך לא להתקשר אז אמרתי לה חשבתי שסלחתי לי מה קרה ? אז אמא שלה אמרה אני מבקשת ממך לא להתקשר אני לא יודעת מה לעשות הבחורה הזאת היא חברה אני רוצה לדבר איתה אבל יש מכשול אמא שלה לא נותנת לה לדבר איתי מה אני צריכה לעשות בבקשה תעזרו לי ממני גוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעת להרפות
יפעת קלוש יגל24/08/2009
לגוני שלום
גוני את בחורה גדולה ועברו כבר הרבה שנים. לעיתים צריך לדעת להניח לדברים ולהרפות.נראה לי שחשוב שתביני מדוע דוחים אותך מה חלקך בדבר, על מנת שתוכלי למצוא חברים חדשים.
לדברייך את נמצאת בהוסטל, קרוב לודאי שיש דמויות טיפוליות שיכולות לעזור לך להבין יותר לעומק את קשייך הבין אישייים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)