מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני חושב שיש לי בעיה רציניתנילס אולגרסון23/08/2009
לפני כחודש הסתיימה לה תקופת החלון הידועה שלאחריה ניתן לבצע בדיקת איידס חיכיתי לזה למרות שידעתי שהמגע המיני שהיה לי היה מוגן אבל משום מה אני לא הצלחתי להיזכר אם היה שם קונדום או לא וניסיתי לשחזר את המקרה אך ללא הצלחה אבל יש לי הבזקי זיכרון ממנו ממש מספיקים כדי להבין שהיה שפ אך למרות הלכתי נבדקתי ויצאתי שלילי בפעם הראשונה לאחר קצת שוטטות באינטרנט שמתי לב שהתקופה שחיכיתי היא לא מספקת כמה מהרופאים ברשת אז עשיתי בדיקה נוספת הרופא שעשה לי את הבדיקות אמר לי שהוא ממש שקט לגביי ושאין כל חשש אבל אני כבר לא יכולתי הבדיקות לא הרגיעו אותי והלכתי לטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוגית קלינית שאיבחנה אצלי חרדה ומטפלת בי בפגישות שבועיות אבל למרות שלאחר כל פגישה אני יוצא מעודד ולפעמים גם חזק יותר נפשית עדיין יש לי ימים שאני לא יכול והחרדה היא ממש קשה כבר 3 פעמים שניגשתי לרופא לבצע בדיקה למרות שהוא בעצמו כבר אומר לי שהוא מרגיש שהוא לוקח ממני כסף לחינם והדגיש בפני שהוא עושה זאת רק בשביל להרגיע אותי ליום יומיים ושאני חייב לטפל בעצמי ואני עדיין ממשיך במצבי ומנסה להבין מה הביא אותי למצב הזה ולמה אני לא מצליח להרגע אני פשוט קם כל בוקר וישר הולך אל המחשב ומסתכל באתרים אם מידע מפחיד ונכנס לזה שוב ושוב כמו מעגל שאין לו סוף וזה בעצם כבר תקופה שאני לא אותו בנאדם שהייתי אני מרגיש כמו נכה אני לא מסוגל לעבוד או ללמוד סמסטר שלם הלך לי לפח מה אני עושה כדי להיפתר מהחרדה הנוראית הזאת ?או לפחות להרגע מספיק די שאוחל לחזור ללמוד ולעבוד
האם כדאי לשקול תרופות מסויימות אולי אפילו טיבעיות אני בסך הכל אחרי 4 פגישות אם הפסיכולוגית ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בבעיה רצינית
יפעת קלוש יגל24/08/2009
שלום אור
נשמע שאתה מטפל בעיתך ברצינות וזו כבר התחלה מצויינת לפתרון.
טוב שפנית לטיפול פסיכולוגי 4 פגישות זה ממש מעט, אבל אם רמת החרדה והעיסוק האובסיסבי בבעיה לא נותנים לך מנוח, כדאי שתפנה אל הפסיכולוגית שלך ותשתף אותה. אפשר בהחלט ללוות את הטיפול, לפחות בהתחלה עם טיפול תרופתי או שיטות אחרות להורדת החרדה שיקלו עליך את התקופה הנוכחית של תחילת הטיפול.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)