מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסים עם אם חד הוריתאמא04/09/2007
אני בן 23 מנהל מערכת יחסים עם אישה בת 30 גרושה + 2.
ילד בן 8 וילדה בת 4.
אנחנו מאוהבים עד מעל לראש ואפשר לומר שכמעט כבר גרים יחד .
חפציי עדיין אצל הוריי אבל אני כל יום ישן אצלה ומבלה את רוב היום שם.
חברתי היא גרושה טריה והיא פרודה במשך שנה וחצי. אנחנו יוצאים כבר כמעט שנה ברצף וטוב לנו ביחד מאוד.
כמובן שאני מודע שהקשר הזה הוא מורכב מאוד ואני לוקח את זה בחשבון פשוט יש משהו שמפריע לי עם הבת של חברתי, היא לעיתים כועסת עלי, וצועקת ואומרת מילים כמו : "לך מפה זה לא הבית שלך" וכדומה. אני מבין שבשבילה זהו מצב לא קל , ואני מאיים על מקום אביה בשבילה וזה לא פשוט עבורה. פשוט רציתי לדעת כיצד עליי להתנהג איתה ומה לומר לה כאשר היא אומרת דברים הסוג הזה.האם אני צריך להגיב או לתת לאמא שלה לטפל במצב כי כרגע חברתי לא עושה דבר ומרגיעה אותי בכך שהיא אומרת שאין מה לעשות ושהיא ילדה קטנה.האם עליי לדבר עם חברתי ולומר לה שהיא צריכה לעשות עם זה משהו או פשוט להתעלם כי אחרי הכל אני מבין לליבה מאוד ואת האיום אשר אני מהווה בשבילה.
יש לציין שהקשר הוא קשר רציני מאוד שנינו מתכננים עוד להקים משפחה ולהביא ילדים יחד ואני יודע שזה יהיה קשה בגלל 2 הילדים שלה מבעלה הראשון למרות שאני אוהב אותם מאוד ולרוב גם מסתדר איתם.
מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים מורכבים...
רונן דוד05/09/2007אין ספק שיחסים עם ילדים מנישואים קודמים של אחד מבני הזוג, הם מעט מורכבים.
בגדול - הזמן עושה את שלו,
אבל כדיי שזמן זה יעשה את שלו יותר מהר, אתה יכול להוציא אותה לבלות, לקנות לה מתנות, לעזור לה בשיעורים ועוד דברים שיקרבו ביניכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחד
אמא10/09/2007יש בי פחד אולי קצת פרנואידיות.
אני פוחד שחס וחלילה חיבתי תתפרש אצלה כהטרדה כי היא לעיתים יכולה להיות מאוד נחמדה אלי וכייף להיות בקרבתה ולפעמים היא ממש דוחה אותי וכאילו כועסת עליי.
יש לציין שאני לא מקלח אותה ולא עוזר לה להתלבש או בכל דבר אינטימי מדי. זאת עושה רק אימה. אני פוחד שבגלל הרצון שלי להתקרב אליה היא תזרוק איזושהיא מילה שתגרום למישהו לחשוב שאני מטריד אותה או שאביה שלא מרוצה מיחסיי עם גרושתו ינסה למצוא דרך הילדה משהו לא בסדר אצלי.
יש לציין שאני מאוד אוהב את האמא ויש ביננו אהבה גדולה מאוד שברור שסופה היא חתונה והרחבת המשפחה ואני מת על ילדיה למרות שהם לא שלי אבל הנושא איתם הוא עדין ורגיש מדי מה דעתך על פחדיי? האם הם טבעיים? האם אני סתם פרנואיד?
האם כדאי לי להמליץ לחברתי לקחת את ביתה לטיפול פסיכולוגי אולי היא זקוקה לכך?אחרי הכל אביה לא חיי איתה והוריה התגרשו יש לזה השלכות על הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא יקר...
רונן דוד10/09/2007
אני ממש מבין את הפחד שלך,
אך אין לך ממה לחשוש, כל עוד אתה מקבל מחברתך גיבוי למעשייך,
כמובן בגבול הטעם הטוב. אל תעשה פעולות שעלולות להיחשב כחריגות כלפיי הילדה,
לא ציינת בת כמה היא אבל אני מבין שהיא עדיין ילדה קטנה.
פעולות כמו מיקלחת או להשכיב אותה לישון, השאר בינתיים לאמא שלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד...
אמא16/09/2007תודה רבה לך עזרת לי מאוד..
ציינתי בהודעה הראשונה שהיא בת 4.
ובאמת מקלחת והשכבה במיטה אני עדיין לא עושה איתה
אז באמת אתן לזמן לעשות את שלו ואנסה לבלות איתה יותר .
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)