התמודדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות
    יעל מחיפה
    24/08/2009

לפני 9 שנים התגרשתי , בגרושין קשים אחרי מערכת יחסים קשה בבית המשפחה עזרה לי להסתדר מבחינה כלכלית ויש לי בית משלי ועבודה לפרנסתי , בינתיים ביתי הצעירה חלתה ונפטרה לפני 4 שנים מסרטן השאירה בעל ושני ילדים קטנים , בעלה רחוק ממני פיזית אך מבקר אצלי לעיתים קרובות הילדים אינם מטופלים לפי ראות עיני וקשה לי עם זה לביתי הבכורה יש שני ילדים הגדול בן 11 עם הפרעת קשב חזקה הקטן בן 4 יש לו סוג של אוטיזם ואינו מדבר . כל המכלול הזה קשה לי מאוד אני לא מרגישה בדיכאון אבל אני לא ישנה בלילות , כאשר אני נרדמת יש לי חלומות קשים , ביום אני מתפקדת בכבדות רבה , אני משמינה מאוד , עצובה מאוד , רוב הזמן מרגישה רע וגם חולה לעיתים קרובות . לא עשיתי שום דבר עם המצב והוא נעשה קשה יותר , אני לא רוצה לקחת תרופות . מה הצעתכם לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות וכוחות

יפעת קלוש יגל
    24/08/2009

שלום יעל

נשמע שעברו עליים קשייים מרובים, אובייקטיבים ושנים קשות. את מספרת על התמודדות והרכה כוחות לבנות את חייך מחדש. אך המכות הקשות המשיכו להכות בך וביתך נפטרה, ואת רואה את הקשיים של נכדייך וליבך כואב.
    אני חושבת שיש גבול לכמה בן אדם יכול להתמודד עם כל כך הרבה משברים וקשיים, ונשמע שאת כבר באי ספיקה, והחרדות והדאגות באות בלילה עם האול ועם הדכדוך.
    הבנתי מדברייך שיש לך משפחה תומכת אך לא תמיד זה מספיק, גם לאנשיים חזקים.
    כדאי שתפני לעזרה ותמיכה בסקטור הציבורי או הפרטי.

בהצלחה והרבה בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו