מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייתתי מאוד רוצה עזרה מאוד בבקשה=]בתאל27/08/2009
שלום לצוות הפסיכולוגי המקסים
פניתי אלכם ליפני שנה בערך ואתם גרמתם לי להבין מה יש לי באמת !
אני בת15 מאווד מבולבלת! התאבתי במורה שלייי!(שהיא גם יועצת)! והרבה יודעים את זה עללי ואומרים לי כאילו מה את לסביתת ?!אממ אני יודעת שזה משהוו בגיל התברות ואני דייי סובלת מיזזזזה !כבר שלוש שנים בשנה השעעבה היא היתה המורה שלי אז דיי נהנתי מיזה ועכשיו היא כבר לא תיהיה המורה שלי וזה ממש יוכל אותי אני אפילו מפחדת מהתגובות של עצמי השנה אני מרישה שאני הולכת ליסבול השנה שזה ם מיקינאה שהיא תיהייה עם כיתה אחרת אני גם חושבת על זה שהיא תראה אותי ביום הראשון איך אני יגיד לה שלום אני מואד מתביישת מימננה הייתי רוצה להגיד לה אין לי מוש כמה אני אוהבת אותך ולא נראה לי שמשהוו חוץ מהמפשחה שלה אוהב אותך בצורה שכזווו
אממ אז מה שהייתי בעצם רוצה לדעת עם יש לזה סו של פיתרון?
וועם בילל שהיא יועצת אז היא מדעת לבעיה שלי ובתוף תוכה מבינה אותי אוו שם יכול להיות שלא?
ולמה ביכלל הדבר הזה קורה ללייי?
אני יודעת שזה נישמע ונראה שטוטי ום אני הייתי חושבת ככה עם זה לא היה קורה לליי
תודהה רבה רבה רבה לכם יומטוב וקלל מזל באמת שאתם פפפפפה!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
דניאלה הרץ27/08/2009עוד לא חלפה שנה מאז הפעם שפנית אלא כמה חודשים. אני מקווה שאוכל לעזור גם עכשיו.
לא מעט פעמים מתבגרים יכולים להצאהב מאד במורה או ביועצת או באדם מבוגר. היא כנראה אישה חמודה שמתנהגת אלייך בצורה נעימה וטוב לך בחברתה.
זה בכלל לא אומר שבהכרח את לסבית. אפשר להתאהב באדם מאותו מין בלי להיות לסבית או הומו. המיוחד בגילך.
זה קורה וקרה ללא מעט אנשים ואת לא צריכה לוחשושו שאת מאד יוצאת דופן. אבל, חשוב שתביני שלקשר הזה אין עתיד רומנטי. היא אישה מבוגרת ואת תלמידה שלה .
אני מבינה את הכאב שלך - קשה מאד לאהוב מישהו ולא להיות אתו בקשר ומאד כואב לקנא ולהתגעגע. אבל ככה זה לפעמים וכדאי להמשיך הלאה.
נסי להחשזור לחברת בני גילך וליצור חברויות איתם. יש לי הרגשה שאת קצת בודדה. מה מצבך החברתי עם בני גילך? האם יש לכם בבית הספר מסגרת טיפולית בה את יכולה להיעזר?
מחכה לתשובתך
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
דניאלה הרץ27/08/2009עוד לא חלפה שנה מאז הפעם שפנית אלא כמה חודשים. אני מקווה שאוכל לעזור גם עכשיו.
לא מעט פעמים מתבגרים יכולים להצאהב מאד במורה או ביועצת או באדם מבוגר. היא כנראה אישה חמודה שמתנהגת אלייך בצורה נעימה וטוב לך בחברתה.
זה בכלל לא אומר שבהכרח את לסבית. אפשר להתאהב באדם מאותו מין בלי להיות לסבית או הומו. המיוחד בגילך.
זה קורה וקרה ללא מעט אנשים ואת לא צריכה לוחשושו שאת מאד יוצאת דופן. אבל, חשוב שתביני שלקשר הזה אין עתיד רומנטי. היא אישה מבוגרת ואת תלמידה שלה .
אני מבינה את הכאב שלך - קשה מאד לאהוב מישהו ולא להיות אתו בקשר ומאד כואב לקנא ולהתגעגע. אבל ככה זה לפעמים וכדאי להמשיך הלאה.
נסי להחשזור לחברת בני גילך וליצור חברויות איתם. יש לי הרגשה שאת קצת בודדה. מה מצבך החברתי עם בני גילך? האם יש לכם בבית הספר מסגרת טיפולית בה את יכולה להיעזר?
מחכה לתשובתך
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)