הייתתי מאוד רוצה עזרה מאוד בבקשה=]

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הייתתי מאוד רוצה עזרה מאוד בבקשה=]
    בתאל
    27/08/2009

שלום לצוות הפסיכולוגי המקסים

פניתי אלכם ליפני שנה בערך ואתם גרמתם לי להבין מה יש לי באמת !

אני בת15 מאווד מבולבלת! התאבתי במורה שלייי!(שהיא גם יועצת)! והרבה יודעים את זה עללי ואומרים לי כאילו מה את לסביתת ?!אממ אני יודעת שזה משהוו בגיל התברות ואני דייי סובלת מיזזזזה !כבר שלוש שנים בשנה השעעבה היא היתה המורה שלי אז דיי נהנתי מיזה ועכשיו היא כבר לא תיהיה המורה שלי וזה ממש יוכל אותי אני אפילו מפחדת מהתגובות של עצמי השנה אני מרישה שאני הולכת ליסבול השנה שזה ם מיקינאה שהיא תיהייה עם כיתה אחרת אני גם חושבת על זה שהיא תראה אותי ביום הראשון איך אני יגיד לה שלום אני מואד מתביישת מימננה הייתי רוצה להגיד לה אין לי מוש כמה אני אוהבת אותך ולא נראה לי שמשהוו חוץ מהמפשחה שלה אוהב אותך בצורה שכזווו

אממ אז מה שהייתי בעצם רוצה לדעת עם יש לזה סו של פיתרון?

וועם בילל שהיא יועצת אז היא מדעת לבעיה שלי ובתוף תוכה מבינה אותי אוו שם יכול להיות שלא?

ולמה ביכלל הדבר הזה קורה ללייי?

אני יודעת שזה נישמע ונראה שטוטי ום אני הייתי חושבת ככה עם זה לא היה קורה לליי

תודהה רבה רבה רבה לכם יומטוב וקלל מזל באמת שאתם פפפפפה!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לי

דניאלה הרץ
    27/08/2009

עוד לא חלפה שנה מאז הפעם שפנית אלא כמה חודשים. אני מקווה שאוכל לעזור גם עכשיו.

לא מעט פעמים מתבגרים יכולים להצאהב מאד במורה או ביועצת או באדם מבוגר. היא כנראה אישה חמודה שמתנהגת אלייך בצורה נעימה וטוב לך בחברתה.
    זה בכלל לא אומר שבהכרח את לסבית. אפשר להתאהב באדם מאותו מין בלי להיות לסבית או הומו. המיוחד בגילך.
    זה קורה וקרה ללא מעט אנשים ואת לא צריכה לוחשושו שאת מאד יוצאת דופן. אבל, חשוב שתביני שלקשר הזה אין עתיד רומנטי. היא אישה מבוגרת ואת תלמידה שלה .
    אני מבינה את הכאב שלך - קשה מאד לאהוב מישהו ולא להיות אתו בקשר ומאד כואב לקנא ולהתגעגע. אבל ככה זה לפעמים וכדאי להמשיך הלאה.
    נסי להחשזור לחברת בני גילך וליצור חברויות איתם. יש לי הרגשה שאת קצת בודדה. מה מצבך החברתי עם בני גילך? האם יש לכם בבית הספר מסגרת טיפולית בה את יכולה להיעזר?
    מחכה לתשובתך
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לי

דניאלה הרץ
    27/08/2009

עוד לא חלפה שנה מאז הפעם שפנית אלא כמה חודשים. אני מקווה שאוכל לעזור גם עכשיו.

לא מעט פעמים מתבגרים יכולים להצאהב מאד במורה או ביועצת או באדם מבוגר. היא כנראה אישה חמודה שמתנהגת אלייך בצורה נעימה וטוב לך בחברתה.
    זה בכלל לא אומר שבהכרח את לסבית. אפשר להתאהב באדם מאותו מין בלי להיות לסבית או הומו. המיוחד בגילך.
    זה קורה וקרה ללא מעט אנשים ואת לא צריכה לוחשושו שאת מאד יוצאת דופן. אבל, חשוב שתביני שלקשר הזה אין עתיד רומנטי. היא אישה מבוגרת ואת תלמידה שלה .
    אני מבינה את הכאב שלך - קשה מאד לאהוב מישהו ולא להיות אתו בקשר ומאד כואב לקנא ולהתגעגע. אבל ככה זה לפעמים וכדאי להמשיך הלאה.
    נסי להחשזור לחברת בני גילך וליצור חברויות איתם. יש לי הרגשה שאת קצת בודדה. מה מצבך החברתי עם בני גילך? האם יש לכם בבית הספר מסגרת טיפולית בה את יכולה להיעזר?
    מחכה לתשובתך
    דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו