מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצהה דחופה!!לורן29/08/2009
היה לי חבר 5 שנים מאוד אהבנו ולא היינו יכולים אחד בלי השני גרנו ביחד והייתי מאוד קטנה נפרדנו ואנחנו פרודים שנתיים כבר בגלל המון מריבות שקרים ובגידות..אנחנו עדיין אוהבים אבל מבחינתו לא נחזור בחיים אנחנו עדיין מתראים בסתר וכלכך טוב לי שאני איתו.ואני לא מצליחה להיות בקשר אם אנשים אחרים אני חושבת רק עליו,ושנתיים אני לבד ונפגשת איתו רק היו לי כמה קשרים ואני תמיד הורסת ולא מסוגלת לחשוב להיות אם מישהו אחר,ואני נראת טוב מאוד+ ואין לי כל בעיה להיותאםמי שאני רוצה. הוא נפגש אם מלא בחורות והיו לו המון קשרים מאז.אתמול ראיתי אותו יושב מחובק אם מישהי וזה ריסק אותי לגמרי חשבתי שעברתי כבר את זה עברו שנתיים אבל מתסבר שלא!!!
הכל חזר אלי אני לא מפסיקה לבכות וכל הדיכאון שלאחר הפרידה חזר אלי אני מפחדת לחזור לימים שהייתי כל היום בוכה וכל היום עצבנית ואפילו ניסיתי כמה פעמים להתאבד בגללו אני לא יודעת איך להשתחרר ממנו להפסיק תפגישות האלו זה הורס לי את כל החיים מגיל 16 כיום אני בת 21 אני חייבת עזרה דחוףףףףף!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר הרסני
רוני פרישוף30/08/2009הי לורן,
הכאב העצום שלך עולה מכל מילה במכתבך.
את מרגישה חיה רק כשאת איתו, ובלעדיו כאילו אין טעם וערך לכלום.
את רואה שהשנים היפות שלך חולפות מול עינייך, ויורדות לטמיון, בעבור מישהו שמחזיק אותך על "אש קטנה" ומשחק ברגשותייך, אך את חשה שאין לך כוחות ויכולת לעשות את הניתוק המתבקש.
אני לא בטוחה שהרגש החזק שאת מרגישה כלפי הבחור הוא אהבה. נשמע יותר כמו תלות ונזקקות, שיושבים על המון חוסר בטחון וריקנות.
נסיונות ההתאבדות מצביעים עד כמה המצב גורם לך סבל, ועד כמה הוא קשה ומסוכן בשבילך.
את באמת זקוקה לעזרה דחופה, והכתובת היא איש/אשת מקצוע שיעזרו לך לחזק את הערך העצמי שלך, להיפרד ולהתאבל על הקשר הבעייתי הזה, ולפתוח חלון לקשר בריא יותר ולעתיד טוב בשבילך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)