פריקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פריקה
    BIBO
    29/08/2009

אני בן 21, סיימתי לא מזמן שירות לאומי שעזר לי לא מעט בחיים.
    לא שרתתי בצבא כיוון שלא הסתדרתי שם, והמסגרת הזאת לא התאימה לי.

השתנתי פלאות בשנה וחצי האחרונות,
    אם ליראות אותי לפני ואחרי, זה שינוי עצום לדעתי, ולטובה כמובן.

כרגע אני מתחיל לחפש עבודה, וכבר יש לי זימונות לכמה עבודות דיי טובות.

מה שמטריד אותי, וקשה לי עם זה.
    זה קודם כל אני לא נמצא במערכת יחסים, וגם לא ממש הייתי.
    יצאתי לפני כחצי שנה עם משהי יצאנו/היינו בייחד כחודשים, אז זה לא הסתדר. גם התנהגה מגעיל, וגם נזכרה אחרכך שאני חשוב לה, ואחרי זה לכלכה אלי מאחורי הגב, ואחרי זה שוב רצתה לחדש קשר.

יש לציין שעד כלפני שנה וחצי, היית לי בעיה בפאן החברתי, יצירת קשרים חברתים, ובעיקר "פחד" מבנות. - במילים פשוטות חרדה חברתית.
    אך עם עבודה קשה עם עצמי זה עבר לי
    אני ניראה טוב, מתלבש יפה, מריח טוב, עם אופי מצויין אז הבנתי שהדימוי העצמי ההוך שהיה לי ממש בצדק, וכדאי מאד לשנות את זה, כי להתקע בחיים לא יתרום לי.

אין לי תלונות מבחינה חברתית, אני יוצא, מבלה.
    יש לי חבר טוב כבר המון שנים שאני יכול לסמוך אליו, וכך ההפך.

זה שאין לי חברה מעיק אלי בצורה כולכך קיצונית שפשוט יש ימים שאני חושב על זה, ויום שלם פשוט נדפק לי, המצב רוח שלי יורד לטימיון.

יש לי מין פחד כזה שאני יוצא עם בחורה להגיע למצב אינטימי(להתנשק) כיוון שאני לא יודע להתנשק, ואני מרגיש פאקינג אבוד.
    אני פשוט אבוד, אני לא יודע מה לעשות עם עצמי בנוגע לזה.

אני לא ממש מסתדר עם אמא שלי, וזה ככה כבר הרבה שנים.
    אם אבא שלי ככה ככה, בשנה האחרונה אני יותר מסתדר איתו, ויותר קל לי להגיע איתו לדיבור משותף, אך עדיין.
    הוא בנאדם עם אופי קשה, ואישיות קצת קשה, בעיקר בגלל אמא שלי.

לאחרונה התחלתי לשקול לעבור דירה, למרות שיש לי חדר אני מרגיש כאילו אני לי פרטיות בבית.
    אך מחירי הדירות בשמים, ואני עדיין לא זכיתי בלוטו

יש לי עכשיו עבודה מרובה: אני רוצה לשפר בגרויות, לעשות פסיכומטרי,ורישיון, לחסוך כסף, ואחרכך להתחיל ללמוד.

אני פשוט לפעמים קורס מבחינה נפשית, ואחרכך לוקח לי דיי הרבה זמן לשקם את עצמי, ולהבין שהכל בסדר, ולא קרה שום דבר.
    אני קורס, כי קשה לי עם המצב שאין לי חברה= משהי שאני אוהב, יוכל לתת מעצמי, להשקיע, להקשיב,לחבק.
    חסר לי לפעמים אוזן קשבת , חיבוק אוהב, להרגיש נאהב.

סיימתי תודה על האוזן הקשבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים עם בנות

רוני פרישוף
    30/08/2009

שלום לך,

אני מברכת אותך על התהליך העמוק והמשמעותי שעשית בשנים האחרונות.

הגעת להבנה שאתה "שווה" בזכות עצמך, והיום הרבה יותר קל לך להשתלב בחברה ובעבודה. אני מאחלת לך שתמשיך לחזק את הבטחון העצמי ואת הכישורים החברתיים.

לגבי הקשר שלך עם בנות, אתה מציין שנפגעת עד כה משתי נשים משמעותיות: אמא שלך והחברה הראשונה שלך. כנראה שנשארו לך צלקות, שמקשות על היכולת שלך לתת אמון בבנות ולהאמין באהבה.

כדאי שתחשוף את עצמך ליחסים חיוביים עם בנות, אפילו ברמה של ידידות, כדי שתראה שאנחנו (הנשים) עם די חם וסיפמטי בסך הכל.. גם קשר שלא מצליח הוא לא כשלון, אלא חלק טבעי מהחיים, שאפשר ללמוד ממנו. ובקשר לנשיקות, בגילך יש עדיין המון בנות חסרות נסיון, ותוכלו ללמוד את האמנות ביחד.. אם יש לה נסיון, היא תשמח להיות מורה שלך (:

אם תרגיש שהקשיים והסבל חזקים, אל תהסס להעזר בטיפול פסיכולוגי, פרטני או קבוצתי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

BIBO
    31/08/2009

אני מאמין שרוב הבעיות שיש לי,והיו -הן בגלל אמא, והייחס הלא מאד אוהב שיקבלתי מהורי.
    למרות שהם כן אוהבים אותי, אך איך שהם מביאים את זה, ואופיים הקשה.

יש לציין שאמא שלי בנאדם חולה, נהיית דכאונית, חרדתית כרונית, עקב התאבדות אביה.
    היא, גם ניסת להתאבד מספר פעמים, ופעם אחת ליידי.
    אך היא ניצלה.
    כיום היא לוקחת כדורים באופן מטורף לכל דבר אפשרי, לא מתפקדת בתור אמא כבר קרוב ל10 שנים.
    היא מכורה כמו נרקומנית לכדורים האלה, בנוסף לזה היא מעשנת בצורה קיצונית.
    אין לי בעיה שתעשן וכמה שהיא רוצה, אלה למה בבית, למה שאני ינשום את האוויר המזוהם הזה?

עם אבא שלי פחות או יותר אני יכול להגיע לדיבור משותף, במיוחד בשנה האחרונה.
    יש לציין שאני קיבלתי שיחות עם מטפלת ריגשית תחת מסגרת מסויימת.
    אומנם לא דיברתי איתה על הקשיים האלה, אך דיברתי על נושאים אחרים, וזה מאד עזר לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה עם BIBO לחלוטין

שמרית
    05/09/2009

רק שאני בחורה, ויצא לי להיתקל בבעיות שהוא חווה רק עם בנים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם נוכל לדבר ->

BIBO
    06/09/2009

את יכולה להשאיר אימייל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לכבודך

שמרית
    07/09/2009

פתחתי אימייל חדש כי לא קסם לי הרעיון לפרסם את האימייל האמיתי שלי כאן בפורום...

[email protected]

ואני אשמח לדבר איתך :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי הודעה

BIBO
    08/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם נוכל לדבר ->

BIBO
    06/09/2009

את יכולה להשאיר אימייל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו