הפרעת אישיות גבולית..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפרעת אישיות גבולית..
    נננ
    31/08/2009

היי, רציתי לדעת, כיצד ניתן לאבחן בצורה מקצועית אם אני סובלת מהפרעת אישיות גבולית?
    לפי המידע שקראתי באינטרנט רב הסימפטומים תואמים את איך שאני חיה כבר זמן מה, הנושא מעניין אותי כי אני מרגישה שיש מענה והסבר הגיוני למדוע אני מרגישה איך שאני מרגישה, למה אני מתנהגת איך שאני מתנהגת.. אני כמובן לא אובייקטיבית כדי לקבוע בוודאות אם אני אכן סובלת מהפרעה זו.
    הייתי רוצה לגשת לאבחון אבל אין לי מושג איפה ואיך עושים את זה, אשמח לעזרתכם, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אישיות גבולית..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבחון הפרעת אישיות

רוני פרישוף
    02/09/2009

שלום לך,

תוכלי לקבל איבחון של מצבך, וכן טיפול, אצל אנשי המקצוע המוסמכים: פסיכולוגים קליניים ופסיכיאטרים.

כדאי לציין, כי קיימת מחלוקת עד כמה האבחנות של הפרעות האישיות בכלל, והפרעת האישיות הגבולית בפרט, הן תקפות. יש לזכור שבכל אבחנה יש מן ה"תיוג" והכללת היתר, אשר משטיחים את הייחודיות של הפרט, ויוצרים "פתולוגיזציה" של מצבים נפשיים לגיטימיים (כמו סערות רגש).

עם זאת, הצורך לקבל הגדרה מארגנת ומסבירה של מצבך הנפשי, הוא מובן.

בהצלחה באיבחון, ועוד יותר מכך במציאת הטוב והמימוש העצמי, למרות הקשיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו