בילבול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בילבול
    שלום
    01/09/2009

שלום אני שי בן 19 וחצי
    לפני שנה הכרתי מישהיא (והיא הייתה הראשונה שלי) הבעיה שהיא רוצה כבר להתחתן ואני ממש לא בנוי לחתונה וממש לא רוצה להתחתן בגיל כזה אז היא הכירה מישו (לפני שבוע) והיום הוא התקשר שהייתי לידה וזה מאוד כאב לי עכשיו היא מנתקת איתי קשר כי היא רוצה להיות איתו בקשר נקי (היא אמרה אם הייתי רוצה להתחתן היינו עכשיו בייחד) אבל בגלל שאין מצב לחתונה בחצי שנה הקרובה אז היא עם מישהו אחר עכשיו אני מאוד עצוב מבולבל ולא יודע מה לעשות עם עצמי.. ניסיתי קשר עם 3 בנות אחרות והם דחו אותי ועכשיו אני מרגיש לבד ואני מאוד מפחד שאני לא המצע משהיא חדשה (כי 3 דחו אותי) אני נזכר תמיד איך היינו הולכים ביחד בדיוק בשנה שעברה בזמן הזה וזה מאוד כואב לי מה לעשות? תודה מראוש שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בילבול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתונה?

רוני פרישוף
    02/09/2009

שלום שי,

נשמע שאתה והחברה לשעבר שלך נמצאים במקומות מאד שונים בחיים. היא כבר רוצה להתמסד, ואילו אתה מרגיש עוד צורך לגדול, להתפתח ולחוות חוויות.

עכשיו, כשנפרדתם, אתה רואה שהמציאות לא קלה, אתה מקבל "רגליים קרות" ולא בטוח שעשית את הבחירה הנכונה.

השאלה היא, האם רגשות שמתעוררים בך כמו קינאה, לחץ, או פחד מדחייה, הם סיבה מספיק טובה לקבל החלטה גורלית להתחתן.

נראה לי, שעדיף להתמודד עם הכאב, להאמין בעצמך ולהמשיך לחפש אהבה ולבנות קשרים בקצב שלך.

אם בנות דחו אותך, נסה לעשות חשבון נפש למה זה קרה, והאם יש דרכים לשפר את עצמך. דחיות הן חלק טבעי מהחיים, ואפשר ללמוד ולהתחזק מהן.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בילבול המשך

שלום
    04/09/2009

שלום תודה על התשובה
    את חושבת אבל שיום אחד כבר לא יפריע לי שהיא התחתנה (כשהיא תתחתן) אפילו אם לא תהיה לי אף אחת? כי אני עכשיו מאוד מאוד עצוב כי מילה אחת שלי והיא חוזרת אלי אבל אני לא רוצה לעשות לה את זה כי אני לא חושב להתחתן בשנים הקרובות אני עצוב ואני גם מאוד מקנה ואפילו עצבני ומתוסכל ואני מפחד שאני עושה טעות (כי בכל זאות היא בחורה יפה חכמה טובה) ומצד שני אני פוחד שלא ירצו אותי בקצרה את חושבת שיום אחד זה כבר לא יפריע לי? (היינו רגילים לדבר כל יום בטלפון ולהפגש אבל עכשיו אנכנו לא מדברים וזה קשההה לי) מה עלי לעשות בשביל שזה יעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב שבור

רוני פרישוף
    06/09/2009

שלום לך,

מאד ג'נטלמני מצידך שאתה מתחשב בה ומוכן לשחרר אותה, ולא מחזיק אותה על "אש קטנה" רק לשם הצרכים האנוכיים שלך.

קשה לדעת מה יהיה בעתיד. מה גם שאיני מכירה אותך, ואני לא יודעת עד כמה אתה נוטה להאחז בעבר ולהצטער על מעשייך. תשתדל להמשיך הלאה, בבטחון ובאופטימיות.

אני מאמינה שצריך לקבל החלטות מתוך אמת פנימית עמוקה, ולא מתוך פחד, קינאה, רכושנות או חוסר בטחון. הקשב עמוק לליבך ועשה את הדבר הנכון.

ובינתיים, זכור "אין דבר שלם יותר מלב שבור"

בהצלחה בהמשך ובאהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו