מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב מעצבן :-/יסמין05/09/2007
היי..
טוב, אז אני לא אאריך במילים..
אני בת 21, משוחררת מהצבא ואף פעם לא ממש עבדתי..
אבא שלי סידר לי עבודה אצל חבר שלו שהוא מנכ"ל חברה גדולה..
הבעיה היא שאני מפחדת מאוד לאכזב את אבא שלי ובמיוחד את החבר שלו..
לאבא שלי יש שם מאוד טוב במקום שהוא עובד בו, כולם מאוד אוהבים אותו ומעריכים אותו ואני מפחדת להרוס לו את השם.
אני יודעת שברגע שאני אדע את התפקיד אז לא תהיה לי בעיה אבל הפחד שאני אאכזב בטח יפגע ביכולת שלי לעשות את התפקיד על הצד הטוב ביותר..
אז כדאי לוותר על העבודה?או אולי בכל זאת לנסות?
אם תוכל לייעץ לי מה לעשות אני אודה לך מאוד..
ממה ששמעתי אתה ממש מקסים...:))
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שירלי...
רונן דוד08/09/2007אני חושב שאת יכולה לצאת לעבודה הזו בלב שקט,
הם יודעים שאין לך נסיון ולכן אין לך מה לחשוש.
זה דווקא פתרון טוב להתחיל עבודה שמכירים אותך,
אבל מצד שני את מבינה את כובד האחריות.
תמיד תוכלי לקום וללכת אם תראי שזה לא מתאים לך,
אל תחששי מכך...
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הזמן ועל היחס :)
יסמין09/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)