שאלה שניה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה שניה
    שלום
    04/09/2009

    שלום
    לפני כמה שבועות נפגשתי עם ידידה שלי והיא הביאה איתה חברה שמצאה חן בעיני אז אמרתי לידידה שתשאל את חברה שלה אם היא מסכימה לה לתת לי תמספר שלה החברה אמרה שבסדר (זו בחורה שיש לה המון בנים והייתי בשוק שהיא מסכימה לתת לי תמספר) אחרי כמה ימים התקשרתי אליה בפעם הראשונה היא לא יכלה לדבר כי היא אמרה שהיא באמצע לאכול אז נדבר מחר בפעם השניה (למחרת) דברנו איזה 15 דקות ואני זה שסיים תשיחה ובפעם השלישית אמרה שהיא רואה סרט והיא תחזור אלי (היא לא חזרה) ובפעם הרבעית היא אמרה שהיא בקניות ושהיא תחזור אלי (גם כאן לא חזרה) אבל מצד שני היא עונה לטלפון מה זה נראה לך? הבחורה מעוניינת או שהיא לא?
    חשוב אני לא מלחיץ או מנדנת הדילמה פה היא שאם אני רוצה מישהיא והיא מתקשרת בדיוק שאני רואה סרט אני יעזוב את הסרט וכ"ו אפילו שהוא מאוד מעניין. מצד אחד אני מאוד רוצה אותה מצד שני אי אפשר להתקדם ככה מה כדאי לי לעשות עכשיו? להתקשר בכל אופן? להפסיק וזהו? אני חושב שבגלל שיש לה הרבה בנים אז היא מסננת אבל למה היא נתנה לי תמספר? אני בדילמה מה עושים? מה עלי לעשות במצב כזה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שניה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • האם היא מעוניינת?

    דניאלה הרץ
    05/09/2009

    למרבה הצער אני חושבת שהבחורה אינה מעוניינת.
    תמשיך הלאה. למישהי אחרת שכן מעוניינת.

    בהצלחה
    דניאלה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו