מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה שניהשלום04/09/2009
שלום
לפני כמה שבועות נפגשתי עם ידידה שלי והיא הביאה איתה חברה שמצאה חן בעיני אז אמרתי לידידה שתשאל את חברה שלה אם היא מסכימה לה לתת לי תמספר שלה החברה אמרה שבסדר (זו בחורה שיש לה המון בנים והייתי בשוק שהיא מסכימה לתת לי תמספר) אחרי כמה ימים התקשרתי אליה בפעם הראשונה היא לא יכלה לדבר כי היא אמרה שהיא באמצע לאכול אז נדבר מחר בפעם השניה (למחרת) דברנו איזה 15 דקות ואני זה שסיים תשיחה ובפעם השלישית אמרה שהיא רואה סרט והיא תחזור אלי (היא לא חזרה) ובפעם הרבעית היא אמרה שהיא בקניות ושהיא תחזור אלי (גם כאן לא חזרה) אבל מצד שני היא עונה לטלפון מה זה נראה לך? הבחורה מעוניינת או שהיא לא?
חשוב אני לא מלחיץ או מנדנת הדילמה פה היא שאם אני רוצה מישהיא והיא מתקשרת בדיוק שאני רואה סרט אני יעזוב את הסרט וכ"ו אפילו שהוא מאוד מעניין. מצד אחד אני מאוד רוצה אותה מצד שני אי אפשר להתקדם ככה מה כדאי לי לעשות עכשיו? להתקשר בכל אופן? להפסיק וזהו? אני חושב שבגלל שיש לה הרבה בנים אז היא מסננת אבל למה היא נתנה לי תמספר? אני בדילמה מה עושים? מה עלי לעשות במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היא מעוניינת?
דניאלה הרץ05/09/2009למרבה הצער אני חושבת שהבחורה אינה מעוניינת.
תמשיך הלאה. למישהי אחרת שכן מעוניינת.
בהצלחה
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)