הורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הורים
    שי
    06/09/2009

שלום אני בן 18 ועברתי חווית לא פשוטות עכשיו אני במצב הרבה יותר טוב ממקודם החלק העיקרי בסיפור שההורים התגרשו וחשבתי שכעט אחרי שהם גרושים הם יכולים לפנות זמן שלהם בהקשבה עזרה תמיכה בילדים שלהם אחרי שהם היו עסוקים רק ביחסים ביניהם והיחסים בין עצמם אבל לא אני פשוט לא מרגיש שההורים שלי עוזרים לי תומכים בי אני צריך להתחנן כדי שאמא שלי תבוא שאני אוכל לשתף אותה במצבי מה שמעמיד אותי במצב לא נעים ואני מתעצבן וההורים לא מבין למה אני תמיד עצבני עליהם ובגלל היחס של ההורים אליי אני מרגיש מחוייבות רבה לאחיות הקטנות שלי ואני מנסה מאוד להיות ההפך מאיך שההורים שלי אבל זה פשוט מקשה עלי את החיים. כל האחריות הזאת של דאגה על האחיות שלי ולעזור להם בהכל ועכשיו ההורים פשוט סמוכים על זה שאני בשבילם והם לא צריכים להתאמץ כלכך
    יצא הרבה שיחות שביקשתי מההורים שלי שיפסקו להתעסק בעצמם והם כמובן מכחישים ולא מבינים למה אני חושב ככה ושאני צריך לתת דוגמאות למצבים נשבר מהילדותיות של ההורים שלי אני לא יודע איך להתנהל איתם ואיך להתמודד איתם אשמח אם אקבל עזרה ותמיכה בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים והכלה

יפעת קלוש יגל
    06/09/2009

שלום שי

אתה מתאר מצב משפחתי קשה, בו הוריך מלאי בעיות משל עצמם וזונחים משימה חשובה של הכלת הקשיים של ילדיהם, הקשבה ואמפטיה.
    אני מאוד מבינה את הכעס שלך, ואתהקושי במיוחד שלקחתח על עצמיך תפקיד הורי של הכלה ותמיכה לאחיותיך, מה שקשה מאוד,כשאותך אף אחד לא מכיל.

אני בטוחה שהוריך אוהבים אתכם, אבל כנראה הם לא מסוגלים להעניק לכם את מה שאתם כל כך צריכים.

אם חברים או מבוגרים אחרים בסביבתך לא יכולים למלא פונקציה זו בהצלחה, כדאי שתפנה לאיש מקצוע, כי אחרת תמשיך לצבור כעסים ותסכולים. איש מקצוע יכול לעזור להוריך להבין את חשיבות בקשותיך, להכיל אותם, וכך הם יוכלו להיות ותר פנויים לילדיהם. דבר עם הוריך על אפשרות זו, ושהיה לך בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו