פגועה ולא יודעת מה לעשות!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פגועה ולא יודעת מה לעשות!
    דפנה
    11/09/2009

אני בת 30 נשואה 7 שנים ואם ל2 בנות מקסימות 6 ו3.
    השבוע גילתי שבעלי שלח SMS לנייד לא מוכר ורשם אני לא נמצא לבד.
    (במקרה הוא הייה בבית איתי בסביבות הערב)
    התקשרתי לנייד לאחר 3 ימים, ענתה לי בחורה אמרה לי את שמה ושם משפחתה.
    עשיתי את עצמי שטעית במספר.
    הגעתי לכתובת שלה באותו יום ולתדהמתי אני מכירה אותה, אמא של אחד הילדים בכיתה של הבת שלי.
    למחרת התעמתי עם בעלי והוא ראה שאני יודעת יותר מידי פרטים וסיבב הכל עליי כי חיטטתי לו בנייד.
    הלכתי מהבית נסערת מאוד לאחר שעה הוא התקשר אליי וטען שהבחורה מציקה לו כל פעם שהוא מביא את הבת מבה"ס והתבייש לומר לה ליד כולם שתרד ממנו והוא נשואי אז נתן לה את מס' הנייד שלו כדי לומר לה זואת בשיחה בטלפון. הוא טוען שעם הייה רוצה לבגוד לא הייה עושה זאת שקוף כל כך... אני לא מאמינה לזה
    היום התעמתתי עם הבחורה בביה"ס היא אפלו לא הצליחה להסתכל עליי בפרצוף והתחילה לגמגם.
    איימתי עליה עם היא לא מתרחקת מבעלי אני אספר הכל לבעלה....ישר אמרה לי לא לא אל תעשי את זה, אל תדאגי יהיה בסדר.
    אני מאוד פגועה שבורה נפשית אני לא מסוגלת לאכול אפילו.
    אני לא יודעת מה לעשות מפה ואלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגועה ולא יודעת מה לעשות!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה באמון

יפעת קלוש יגל
    13/09/2009

שלום דפנה

אין ספק שעברת חוויה קשה, בה האמון שהיה לך בבן זוגך נסדק.

הבעיה היא שאת באמת לא יודעת מה בדיוק היה או לא היה, והספק, והמחשבות ימשיכו לכרסם בך.

את אומרת מפורשות שאת לא מאמינה, לו, אינני ודעת אם זה קשרו באופיו, ובסדקים באמון שנוצרו קודם, או שלך קשה להאמין כי ההתחמקות מגבירה את החשד.

ישנה גם שאלה מה קורה ביחסים בינכם במובן הרבה יותר רחב. ניסיון ליצור קשר מחוץ למערכת הנישואין, הוא סמפטום בתוך קשר, ומבטא עוד דברים נוספים, שאולי לא מדוברים בינכם. אין לי מספיק מידע על הזוגיות שלכם כדי לכתוב מעבר לזה, הייתי מציעה שתפנו לטיפולל זוגי כדי שתוכלו לדבר על מה שקרה לפרק את הכעסים ולבנות שוב את האמון בינכם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו