מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר טקטאנונימי18/09/2009
אני בן 24 ואני סובל מחוסר טקט שהורס לי את החיים.
אני מחשיב את עצמי כבן אדם אינטיליגנט אבל לפעמים אני מוציא דברים טיפשיים מהפה.
למשל אמרתי אתמול לבוס שלי שהוא צבוע. הוא רצה להרוג אותי כמובן והעיף אותי לכל הרוחות.
אני מנסה להבין מאיפה זה נובע, כנראה קינאתי שהייתי כל היום בשטח ואני חוזר למשרד ורואה אותו מחייך וצוחק מעובד אחר שהוא לא סובל, אבל זה חלק מסביבת עבודה שצריך לשמור על קשרי עבודה.
אני על המסלול הנכון להצלחה אבל אם אני לא ילמד לשמור על הפה שלי אני יגמור את עצמי, אנשים חושבים שאני טיפש בגלל זה, יכול להיות שזה סוג של טיפשות זה יותר חוסר מודעות.
זה קורה לי המון הפעמים וזה מתסכל אותי, אני לא יודע מה לעשות. אומרים לי תחשוב ותחשוב ותחשוב לפני כל דבר שאתה מוציא מהפה אבל איך אפשר לנהל שיחה תקינה אם אתה חושב לפני כל דבר שאתה אומר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובות אימפולסיביות
יפעת קלוש יגל21/09/2009שלום לך
קשה לי להבין מדבריך, מתי בדיוק אתה לא שולט בעצמך ופולט מפיך דברים שלא כדאי לאמרם גם אם הם נכונים.
האם זה סביב נושאים של חוסר צדק?
בכל מקרה קרוב לוודאי שיש נושאים ש"מקפיצים לך את הפיוז" ואז גם נפלטים לך כל מיני דברים שאתה מצטער עליהם.
אולי אם תוכל להבין יותר מתי זה קורה לך ומדוע יהיה לך קל יותר לשלוט בעצמך.
גם במקרה זה עזרה מקצועית יכולה להועיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר טקט
אנונימי22/09/2009זה לא עניין של חוסר שליטה אני לא מתרגז, אני אדם עם חרדה חברתית קלה, אני די שקט ואדיש.
זה עניין של חוסר מודעות להשלכות של המילים שלי.
לעיתים רחוקות אני מרים את הקול ומתעצבן.
יכול להיות שזה עולה בחוסר צדק, אני צריך לשים לב יותר, אבל גם במקרה המתואר זה לא ממש חוסר צדק זה יותר קנאה.
פעם אחת אמרתי לחברה שלי משהו לא במקום מכיוון שהמשפחה שלי לא מסתדרת וחשבתי שזה יתקן את המצב אבל זה רק החמיר זאת אומרת שלחצתי לה על נקודות רגישות ואמרתי לה עובדות לא נכונות כמו שהיא אמרה לאמא שלי שהיא לא מכבדת אותה והיא אמרה שאני משתמש בדברים שהיא מספרת לי נגדה.
מספר פעמים סיפרתי דברים שסיפרו לי שלא ידעתי שאסור להעביר אותךת לדוגמא סיפרו לי שאחד העובדים קיבל מתנה לחג ואנחנו לא קיבלנו אז סיפרתי לעובד אחר ואז כעסו עלי שסיפרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר טקט
יפעת קלוש יגל30/09/2009שלום
קשה להבין בדיוק מה קורה לך. מאחר ואתה לא מתאר קשיים בהבנת מצבים חברתיים באופן כללי, אני עדיין חושבת שיש נושאים שמעוררים אצלך תגובות בלתי נשלטות. נושאים שאולי קשורים לקנאה כמו שאמרת ולדברים נוספים, אןלי שאינך מודע להם.
ברגעים שיש עוררות של אזורי קונפליקט אלו, אתה כנראה מגיב, בצורה פוגעת וחסרת טקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)