איך אפשר לסייע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך אפשר לסייע
    שחר
    22/09/2009

בת משפחתי חולה בסכיזופרניה ומקבלת טיפול תרופתי. לאחרונה שאני רואה אותה היא נראית מסוגרת ועייפה כל הזמן. היא מתלוננת שאיבדה את שמחת החיים ושנמאס לה מהכול ואומרת שהיא רק רוצה לישון וסובלת מישנוניות נוראית. ממה זה יכול לנבוע? האם כל אלה תופעות לוואי של התרופות? איף אפשר לעזור לה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אפשר לסייע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב שחר

דניאלה הרץ
    22/09/2009

מצבה של בת משפחתך יכול לנבוע מהמחלה עצמה וסכיזופרניה היא מחלה קשה. מדיכאון בגלל שהיא מבינה את מצבה העגום, מהתרופות... איני יודעת בת כמה היא ומה הקירבה בינכן, אבל את יכולה לשאול אותה מה היא היתה רוצה שתעשי עבורה או איתה, או להיוועץ במשפחתה הקרובה (הגרעינית) ולשאול במה את יכולה לתרום.

נאה מצדך שאת מעוניינת לעזור.

שנה טובה
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

שני
    24/09/2009

אני מנסה להבין ממנה מה קורה, אבל היא לא ממש מתקשרת, לפחות לא בצורה שאני מצליח להבין.
    התייעצתי עם הוריה והמשפחה הקרובה והחלטנו שנדבר עם הרופא המטפל שלה, או שיחליף לה את התרופות בהן היא מטופלת היום, או שייתן לה משהו נגד הדיכאון.

שנה טובה ותודה על ההתייחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שחר

דניאלה הרץ
    25/09/2009

תמיד חשוב ליידע את הרופא המטפל לגבי מצב החולה ואיך היא מתנהלת בחייה מחוץ לחדר הטיפולים. אני מקווה שהוא יוכל לעזור גם בעניין הדיכאון שהיא שרויה בו.

אני מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה

דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו