מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בהגדרות בפסיכולוגיה..בתיה23/09/2009
היום למדנו בכיתה על ההתניה הקלאסית של פבלוב ולא כ''כ הבנתי מזה :
גירוי מותנה , והסבר כלי על ההתניה הקלאסית כאילו קרתי בחוברת אבל עדיין זה לא נקלט לי
אשמח להסברים על כך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מושגים
רוני פרישוף24/09/2009הי בתיה,
אני שמחה לשמוע שאת ממשיכה לשקוד על לימודי הפסיכולוגיה! נכון מרתק?!
הפורום נועד לייעוץ ותמיכה, ולצערי, אין לנו אפשרות להיכנס לדיון במושגים תיאורטיים.
תוכלי למצוא הסבר מצויין בערך "התניה קלאסית" בויקיפדיה!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה... וכן בדקתי,
בתיה24/09/2009באתר של הויקיפדיה ושם זה מוסבר והבנתי...
ורציתי לשאול האם העובדה שאני לומדת בתיכון מגמת מדעי החברה שתי יחידות סוציולוגיה ו2
יחידות פסיכולוגיה ויחידה חמישית של עבודה על תופעה חברתית , באיזה מידה זה יעזור ללימודי
פסיכולוגיה בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי פסיכולוגיה
רוני פרישוף27/09/2009הי בתיה,
אם תלמדי פסיכולוגיה בעתיד, בודאי חלק מהמושגים כבר יהיו לך ידועים וברורים, ובכלל כל תפיסת העולם והחשיבה הפסיכולוגית תהייה לך מוכרת.
לימודי פסיכולוגיה בתיכון לא נותנים יתרון בקבלה לאוניברסיטה, או בפטור מקורסים או דברים דומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה תודה, ואני מקווה שזה יעזור....
בתיה27/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)