מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גיליתי שאני מאומצתמאומצת10/09/2007
אני בת 15 ולפני שבוע גיליתי שאני מאומצת. עד עכשיו בכלל לא חשבתי משהו כזה ולפני שבוע כשנפגשתי עם בן דוד שלי היה לנו איזה ויכוח שאני התעצבנתי על משהו שההורים שלי עשו והוא חשב שהם צודקים ואז הוא פתאום זורק לי משהו כמו אז אם את כ"כ לא מרוצה מהם, אז תעזבי, גם ככה את לא באמת ילדה שלהם אלא מאומצת.
בהתחלה חשבתי שהוא סתם אמר את זה כדי לפגוע בי, אפילו שזה היה קצת מוזר שהוא נראה נורא לחוץ ממה שהוא אמר ומהר מהר העביר נושא. אבל אחרי זה דיברתי עם אמא שלי והיא היתה נורא נסערת ולא הכחישה את זה.
מאז אני אצל חברה טובה שלי ולא מוכנה לדבר עם ההורים שלי אפילו שהם כל הזמן מחפשים אותי. אני לא אומרת להם איפה אני, לא רוצה לראות אותם אחרי שהם שיקרו לי ככה כל החיים.
מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים...
רונן דוד10/09/2007אני יודע שהעובדה שגילית היא לא פשוטה, וזו גם הסיבה שהיום מלמדים הורים מאמצים לשתף את ילדיהם המאומץ בנושא האימוץ כמה שיותר מוקדם, בדיוק בגלל הסיבה שאת מביאה.
את יכולה לשמוח בחלקך שיש לך הורים שאוהבים אותך ואת אותם, לכי תדעי מה היה עלול לקרות אילולא אימצו אותך ?!,
מבחינתי לא משנה מי תרם את הזרע ליצירתנו, אלא מי גידל ואהב אותנו כל חיינו. הם ההורים האמיתיים מבחינתי.
ממליץ לך לשוב הבייתה, לחבק את אמא ואבא וכמובן שיש להם את הסיבות להסתרה ממך, למרות שלדעתי הן אינן מוצדקות. את חייבת להמשיך בחיים בדיוק מהנקודה בה היית לפניי התגלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לומר לך
מורן30/09/2007אם היית יודעת איזה מכאובי נפש הסיטואציה גורמת להורייך, היית חוזרת הבייתה ומשוחחת עימם בגילוי, כולל כל השאלות. הם גם יסבירו לך מדוע נהגו כמו שנהגו והכל יהיה יותר ברור. אני מבינה ומחבקת אותך בערת רוחך, אך מקווה שתתבגרי ותביני איזה מדהימים הורייך וכמה רצו לגונן עליך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)