מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תעזרו לי !!!אלה אלימלך30/09/2009
שלום ,אני לא יודעת איך מתחילים אבל אני מרגישה יאוש אני מרגישה שקשה לי בהכל מרגישה ריקנות סתם אחת מיותרת רע לי אני אפילו לא יודעת להסביר אני מובטלת חודשים ,והחבר לא מבין אותי ובבית נמאס לי כל הזמן לרצות את כולם אין לי כוחות יותר זה מה שאני מרגישה אין לי כוחות,
בבקשה תעזרו לי בבקשה אני לא יודעת למי לפנות או מה לעשות בבקשה.
פעם ידעתי להתעלם מרגשות כאלו להעמיד פנים כאילו לא קרה כלום לא מרגישה כלום ושהכל טוב ,אבל לצערי עכשין קשה לי לעשות את זה אני לא מצליחה להתעלם ולהמשיך הלאה פשוט פשוט אין לי כח יותר נמאס לי אפילו עכשין אני בוכה אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה שאני צריכה טיפול אבל אני יודעת שזה יקר מאוד מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במסגרת הקופה
מגי02/10/2009שלום
אני לא רופאה אבל יכולה להבין אותך ..
את יכולה לגשת לרופא משפחה ולבקש הפניה לטיפול פסיכולוגי,
יש טיפולים מסובסדים במסגרת הקופה וזה לא ככ יקר. גשי לשם זה יעזור לך
מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
רוני פרישוף03/10/2009שלום אלה,
אני ממליצה לך להעזר בטיפול נפשי, שם תוכלי "להרפות" קצת, ולמצוא לך דרך חדשה בין כל הלחצים.
טיפול מסובסד אפשר לקבל דרך קופת חולים, ועמותות שונות.
טיפול חינם אפשר לקבל במרפאה לבריאות הנפש של משרד הבריאות באזור מגורייך. לעיתים ניתן טיפול או ייעוץ בחינם גם במחלקת הרווחה בעירייה, או דרך עמותות שונות.
כדאי לך גם להתייעץ עם פסיכיאטר/ית. יתכן שטיפול נגד דכאון או חרדה יקל עלייך, בהתאם לאיבחון מצבך.
בהצלחה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)