מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר פרק גבת חמישים05/10/2009
הכרתי גבר לפני כ4 שנים,מיד גרנו ביחד,רכשנו נכס משותף,נסענו לשליחות וכשחזרנו התחילו החיים השמחים האוהבים והטובים להסדק,נכון לעכשיו אנחנו כבר 4 חודשים גרים בחדרים נפרדים ומוכרים הרכוש.אני כעסתי עליו המון ויזמתי הרעיון להפרד אולם הוא במקום להלחם על הקשר קיבל הרעיון והחליט לחתוך-הוא לא התחיל אבל במשיך.כשנפרדנו נכנסתי למשבר רציני עד כדי הזדקקות לעזרה נפשית וגם גליתי מיד שהוא הולך לחפש מין בחוץ במיידית.הצעתי לו לעבוד על הקשר לנסות לשנות והוא בשלו.איתן בדיעה שעלינו להפרד ויהי מה.הוא פרק ג גם כמוני.חושבת שמנהל קשר עם נשואה ממקום עבודתו וכבר איננו מעוניין בי דבר שגורם לי לכאב עד היום כמעט 4 חודשים.האם אנשים לא משתנים כמו שהוא טוען?הייתכן שהאהבתו אלי נגמרה כמו שטוען -מיידית?בפרקים קודמים שלו ניתק קשר עם נשותיו ואינו מדבר איתם וגרם להן לכעסים.לפי מה שקראתי אני מבינה שכדאי לתקן הקשר אבל אינני מצליחה לשכנע אותו שבחוץ לא מחכה אף אחד וכדאי לנסות-יש לנו זכרונות טובים ועשינו המון דברים ביחד.בהתחלה היתה תלות הדדית שהתאימה לו מאד.אחרי מות אביו(בן יחיד)הוא השתנה מאד,האם יש דרך לעשות משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרקים במשברים
יפעת קלוש יגל07/10/2009שלום
אינני יודעת אם ניתן לעשות משהו. ויכול להיות שבן זוגך הוא טיפוס שאחרי שנפגע או מאויים מיציבות הקשר ממהר לנתק כדי לא להפגע יותר.
מה שבלט לי בדברייך הוא שאת מאוד עסוקה בבן הזוג. בשחזור שלו בתוך מערכות יחסים, הקשר עם אביו (במרומז) ופחות לעושה את בדק הבית שלך. את מדברת על מערכת זוגית שלישית שמתפרקת לך ואני מאוד מבינה לכאבך. אולי כדאי שתבדקי מה הם הדפוסים שלך בתוך מערכות קשרים, האם זה מוכר לך לפוצץ ואחר כך להתחרט, וזאת על מנת שאם לא תוכלי לתקן כמקרה הזה, פרק ד יהיה מוצלח יותר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
בת חמישים11/10/2009חזרתי לקרוא את הנאמר-נכון אני עושה בדק בית-השאלה למה אינני מתאוששת מהמשבר?אני לא מפוצצת יחסים כלל.וגם לא קרה לי מיקרה כזה.זה המשבר הגדול של חיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

