בא לי לשמוע מה אתם חושבים..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בא לי לשמוע מה אתם חושבים..
    מאיה
    05/10/2009

אני חדשה פה.. אשתדל לא לחפור יותר מידי...סתם רוצה לשתף.
    אני בת 25 בקרוב ואני סובלת ממצבי רוח.. שלצערי תלויים בעיקר בזה שאין לי חבר..
    כן, זה נשמע נדוש ושיטחי.. אבל אני במצב לא כל כך נעים ואפילו כבר בלתי נסבל!
    כל חברותי נשואות, אחותי הקטנה מתחתנת בקרוב, כל הבני דודים ובקיצור כל הסובבים אותי מתחתנים ואני.. אני.. משומה עלי זה פסח.
    בסה"כ אני נראית בסדר, עם תואר, מלומדת, משפחה טובה.. כל פעם אני נכנסת לקשרים ויוצאת.. ומי שאני רוצה לא רוצה ומי שאני לא רוצה, רוצה.

שוב, אני יודעת שזה אולי נשמע לחלקכם "צרות של עשירים".. אבל באמת שאין שניה שאני לא חושבת על זה.. כל הזמן שואלים אותי .. נו מה עפ חבר..ודי!!! רבאק נמאס מזה! בא לי לחיות לבד לגור לבד בלי שאף אחד יחפור לי ויציק לי.. לא להיות תלויה באף אחד!

אבל אני גרה עם ההורים ותלויה בהם מבחינה כלכלית מאחר ונותרה לי עוד שנת לימודים אחת שהיא מאוד מאסיבית ואי אפשר לעבוד ממש.. ולהרוויח כסף מספיק כדי לגור לבד...

מה בסה"כ אני רוצה. מישהו נורמלי.. זהו! לא צריכה דוגמן ולא עשיר ולא פרופסור.. מישהו נורמלי..

מיואשת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציאת זוגיות

רוני פרישוף
    08/10/2009

הי נעמה,

מה שאת מתארת הוא בכלל לא "צרות של עשירים", אלא חסר וכאב אמיתיים, שאפשר מאד להזדהות איתם, והרבה בחורות בגילך עסוקות בהם.

העניין של מציאת בן זוג לחיים הוא מאד מסובך ומסתורי. כשחושבים על הנתון המצער, שלמעלה משליש מן הזוגות הנשואים מתגרשים, מסתבר שגם אלו שהגיעו לחופה לא תמיד הפעילו את השיקולים הנכונים, או לא השכילו לנהל נכון את הזוגיות.

לכל אחד יש קצב אחר, ומסלול שונה להכיר בן זוג ולהינשא. יש יותר פשרנים ומסתגלים, ויש שיותר מקפידים על תחושת הדיוק בהתאמה. יש כאלו שנמשכים אל המוכר והנוח ואילו אחרים נמשכים אל הקשה, הבלתי מושג, המכאיב. יש כאלו שמחשיבים סממנים חיצוניים, כמו מראה, כסף ועיסוק, ואילו אחרים יותר מתבססים על חיבור נפשי. יש כאלו שמחפשים אהבה ללא גבולות, ואילו אחרים ריאליסטיים יותר בסגנונם. יש כאלו שיוצאים המון ונותנים צ'אנס, יש כאלו שבשבילם זו משימה של אחת לכמה חודשים. יש כאלו שמוכנים לצאת לפגישות עוורות משידוכים או מהאינטרנט, ואילו אחרים מוכנים להכיר רק ב"מצבים טבעיים".

יש רווח ומחיר לכל סגנון, נסי לבדוק את עצמך, ולראות עד כמה את גמישה ופתוחה מבחינת דרך ההיכרות, השיקולים שמנחים אותך, והדרכים שבהן את מנהלת את הקשר. במיוחד חשוב לעשות חשבון נפש, מה קורה לך בתוך קשרים עם בחורים שבהם את מעוניינת, שמרחיק אותם ממך. אולי את נמשכת מלכתחילה לבנים קשים להשגה או לא מעוניינים? אולי את נהיית תלותית, פגיעה או תובענית מדי? אולי את לא מסתדרת טוב עם חילוקי דעות או פערי ציפיות? אולי את לא בשלה לאינטימיות, למחוייבות ולויתורים שיש בקשר?

ניסית פעם לשאול את בן-הזוג או את האקס מה מפריע לו? ניסית לקבל פידבק על העניין מחברות טובות?

תמיד שווה לבדוק את הדברים מקרוב, ולשפר את המצריך שיפור, באמצעות טיפול נפשי.

כמובן, שלגיטימי לגמרי לחיות לבד, לאורך כל החיים, או לתקופה מסויימת. הרבה פעמים ה"לבד" מחזק ובונה יסוד טוב יותר לזוגיות. מדברייך נשמע, שאת לא באמת רוצה להיות לבד, אלא שהרצון נובע מתסכול ויאוש, וזה חבל.. עדיף לטפל בדברים ולהשיג את מבוקשך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו