..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ..
    מתולתלת
    08/10/2009

אני בחורה בת 18 קודם כל.
    אני מקווה שהשאלות שלי קשורות לפה ותוכלו לעזור לי
    אני בן אדם חלש אופי ואני גם מה לעשות די מטומטמת למען האמת וזה מה שמחליש אותי עוד יותר.
    מבחינת מראה אני בסדר, לא יפה ולא מכוערת ..
    אני בן אדם קנאי בטירוף ומנסה כל הזמן להפסיק לקנא, זה נורא מפריע לי הקנאה הזאת...נמאס לי לקנא באחרים ולהסתכל מהצד ולאכול את הלב...איך מפסיקים עם זה
    עוד דבר ..אני תמיד מסתכלת על אנשים שיודעים לקרוא אנשים אחרים ולזהות אנשים אחרים ..אם הם טובים או לא, אם הם אמינים או לא וכו' ...
    יש ספרים אולי שמלמדים אפילו קצת ..?
    ספרים שמנסים להגיד לך איך אפשר לחזק את האופי..אתם בטח מבינים אותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה לחזק אותך עד שיענו לך..

אדווה
    08/10/2009

הי רננה!
    אני לא פסיכולוגית ולכן אני אחווה את דעתי עד שיתפנו אלייך...
    על מנת שתוכלי להפסיק לקנא רבות באנשים לדעתי עלייך ללמוד לאהוב את עצמך ולמצוא סיבות טובות לעשות כך.אין מישהו מושלם בעולם,גם אם נדמה לך שאת מתבוננת ממש טוב במישהו ומקנא בו...אינך יכולה לדעת מה שורר במעמקי ליבו.גם אם יש לו הרבה כסף או זוגיות או עבודה נחשקת ,גם אם הוא מתרברב בפנייך כי הוא מאושר ומצליח לא אומר שתמיד זה גם בלב כך.ויכול להיות גם שכן...אז מה?למה שלא תיקחי את הקיאה ותתעלי אותה אלייך?במקום לעשות השוואה ולקנא תראי מה אהבת במי שקינאת בו ותנסי גם...עבודה?זוגיות?תספורת יפה?אולי כדאי שתתחילי לקנא בעצמך.לדעתי זה מתחיל בכך שלא תגידי על עצמך מטומטמת.זה מעיד על חוסר הערכה עצמית.כנראה שזה לא מה שאת באמת אלא רק השפעה של תסכול .תתחילי להביט במראה ולראות אם בא לך לראות מישהי אחרת.אולי מחייכת?אמרת שאינך מכוערת ולא יפה?מה אפשר לשפר?בא לך להסתפר ולהחדש?פנקי עצמך!שימי לק..אודם....בושם טוב...תראי אם זה מעלה חיוך..כשאת תחייכי לעצמך יחייכו אלייך בחזרה בפידבק-תנסי! תרשמי לחוג שאת אוהבת-בטוח תמצאי משהו כזה ...אם ספורט/אומנות/בידור...לכי לסרט..צאי עם חברים.....תמצאי את הטוב!
    לגבי ספריפ-את יכולה לדעתי לנסות ספרי קואוצינג,וגם ספרים עם טיפים לחיים טובים...תחפשי בחנויות כמו סטימצקי ואחרים .תנסי גם בגוגל לרשום ספרים לחיזוק הביטחון/הערכה וכו'....
    אני גם הייתי ממליצה לפנות לשיחות בטיפול פסיכולוגי!
    בהצלחה! וחכי גם לתשובה מהמומחים כאן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

מתולתלת
    09/10/2009

אני באמת מנסהל מצוא את הדברים החיוביים שבי ולא כל כך מוצאת.אולי לא חיפשתי מספיק
    בקשר לזה שאני מטומטמת :) \\זה ממש לא עניין של הערכה עצמית, אני באמת כזאת.
    אני אם אני טובה במשהו או לא טובה במשהו אני יגיד את זה ואני מרגישה טוב עם זה ,אין לי בעיה להגיד אני לא יודעת לרקוד או לא יודעת את זה או לא מבינה את זה ודברים אחרים שאולי יש אנשים שמתביישים להגיד ..או להודות בטעות שעשיתי... חוץ מהקטע הזה של המטומטמת ..אני פשוט בן אדם לא חכם.
    מבחינת המראה שלי אני מתפארת אפילו לפעמים וכן פשר להגיד שזה מעודד אותי שלפחות אני נראת בסדר ולפעמים עם האיפור יפה..
    הקנאה עכשיו ממש חזקה אצלי כי בן אדם שאני נורא אוהבת התברר לי שהוא אוהב את החברה שלי והוא מנסה להסתיר את זה ממני , די נחמד מצדו..אבל אני כבר יודעת וזה קצת מפריע לי וכואב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו