עזרו לי בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרו לי בבקשה
    ענאן
    10/10/2009

שלום אני בן 16.. אני חושב שיש לי משיכה יותר לגברים מאשר לנשים..ואני שונא את עצמי בגלל זה ורוצה להשתנות לסטרייט כי ניי נגעל כשאני מחשיב את עצמי כ "הומו" ופוחד שזה יגרום לי בעיות בעתיד..אז השאלה שלי שהאם אני יכול להשתנות?!! אני רוצה זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממה אתה מפחד?

מתולתלת
    11/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• esma3

מתולתלת
    12/10/2009

אם תרצה לדבר איתי ואני מבינה אותך ממש...
    תגיד לי..רק תגיד כן ואני אשמח לשמוע ממך ולעודד אותך

ובטח אנשי המקצוע כאן יעזרו לך לא פחות ממני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלבול מיני בגיל ההתבגרות

רוני פרישוף
    12/10/2009

הי ענאן,

בגיל ההתבגרות יש שינויים מהירים בזהות, בגוף, ויש התעוררות מינית די פתאומית. זה יכול להיות מאד מציף, ולעיתים מבהיל ומבלבל.

מתבגרים רבים מרגישים לא נוח עם הגוף והמיניות שלהם, ולפעמים לא בטוחים למי ולמה הם נמשכים.

יכול להיות שמה שאתה מרגיש זה חלק מהבלבול המיני של הגיל, ויכול להיות שיש לך העדפה הומוסקסואלית.

אני ממליצה לך לקחת זמן לראות איך אתה מתפתח, עם הרבה פתיחות ובלי לחץ.

בעבר הומוסקסואליות נחשבה להפרעה, ואף היו נסיונות טיפוליים לשנות העדפה מינית. נסיונות אלו הצליחו בעיקר לשנות התנהגות אך לא את ההעדפה עצמה, ולעיתים גרמו נזק נפשי. האגודה הפסיכיאטרית האמריקאית פרסמה הודעה רשמית היוצאת נגדם.

כיום הדעות אחרות, הומוסקסואליות נחשבת כנטייה מינית נורמלית, זכויות האדם של הומוסקסואלים הולכות ומעוגנות בחוק, וכבר כמעט לא תמצא מטפלים העוסקים ב"טיפולי המרה". (אם כי עדיים ישנם מעט כאלה).

יש שפע של ארגונים ועמותות שנותנים עזרה ותמיכה לנוער גאה, כמו ארגון הנוער הגאה "איג"י".

בכל מקרה, בטחון אהבה וקבלה עצמית עוזרים להתמודד עם הכל. בהמשך, יתכן שתוכל להעזר בטיפול נפשי, שיעזור לך לבדוק את הדברים, ולגייס תמיכה משפחתית וחברתית.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו