מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרו לי בבקשהענאן10/10/2009
שלום אני בן 16.. אני חושב שיש לי משיכה יותר לגברים מאשר לנשים..ואני שונא את עצמי בגלל זה ורוצה להשתנות לסטרייט כי ניי נגעל כשאני מחשיב את עצמי כ "הומו" ופוחד שזה יגרום לי בעיות בעתיד..אז השאלה שלי שהאם אני יכול להשתנות?!! אני רוצה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה אתה מפחד?
מתולתלת11/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהesma3
מתולתלת12/10/2009אם תרצה לדבר איתי ואני מבינה אותך ממש...
תגיד לי..רק תגיד כן ואני אשמח לשמוע ממך ולעודד אותך
ובטח אנשי המקצוע כאן יעזרו לך לא פחות ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלבול מיני בגיל ההתבגרות
רוני פרישוף12/10/2009הי ענאן,
בגיל ההתבגרות יש שינויים מהירים בזהות, בגוף, ויש התעוררות מינית די פתאומית. זה יכול להיות מאד מציף, ולעיתים מבהיל ומבלבל.
מתבגרים רבים מרגישים לא נוח עם הגוף והמיניות שלהם, ולפעמים לא בטוחים למי ולמה הם נמשכים.
יכול להיות שמה שאתה מרגיש זה חלק מהבלבול המיני של הגיל, ויכול להיות שיש לך העדפה הומוסקסואלית.
אני ממליצה לך לקחת זמן לראות איך אתה מתפתח, עם הרבה פתיחות ובלי לחץ.
בעבר הומוסקסואליות נחשבה להפרעה, ואף היו נסיונות טיפוליים לשנות העדפה מינית. נסיונות אלו הצליחו בעיקר לשנות התנהגות אך לא את ההעדפה עצמה, ולעיתים גרמו נזק נפשי. האגודה הפסיכיאטרית האמריקאית פרסמה הודעה רשמית היוצאת נגדם.
כיום הדעות אחרות, הומוסקסואליות נחשבת כנטייה מינית נורמלית, זכויות האדם של הומוסקסואלים הולכות ומעוגנות בחוק, וכבר כמעט לא תמצא מטפלים העוסקים ב"טיפולי המרה". (אם כי עדיים ישנם מעט כאלה).
יש שפע של ארגונים ועמותות שנותנים עזרה ותמיכה לנוער גאה, כמו ארגון הנוער הגאה "איג"י".
בכל מקרה, בטחון אהבה וקבלה עצמית עוזרים להתמודד עם הכל. בהמשך, יתכן שתוכל להעזר בטיפול נפשי, שיעזור לך לבדוק את הדברים, ולגייס תמיכה משפחתית וחברתית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)