לחיות כזקנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לחיות כזקנה
    אור
    10/10/2009

שלום לכם.
    כבר תקופת מה שאינני סובלת את חיי, אף שאני ובני משפחתי בריאים יחסית, אני אישה פעילה שאוהבת לעבוד, לעזור לאנשים, תמיד פירנסתי בכבוד וסייעתי לאנשים, ומזה שנה שאין לי עבודה, לא סיפוק ולא הכנסה.עליי לציין כי אני אקדמאית שהשתכרתי יפה. הנפילה קשה מנשוא, אין לי כוח לשאת זאת עוד.
    מרגישה שאם לא אמצא תוכן ותעסוקה אפול לדכאון קשה.מה אעשה?

בתודה,אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחיות כזקנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה עקב אבטלה

רוני פרישוף
    12/10/2009

הי אור,

לא ציינת בת כמה את, ומדוע את מוצאת קושי כה חריף למצוא תעסוקה. כמו כן לא ציינת מהו מצבך המשפחתי, והאם יש לך מקורות עניין ותמיכה (חברתית, נפשית וכלכלית) נוספים.

מכיון שתעסוקה נותנת משמעות לחייך חשוב שתמצאי לך מסגרת, גם אם בשלב ראשון לא במקצועך. יש שפע של עבודות בשכר נמוך יחסית או עבודות התנדבותיות שהן מלאות משמעות, תוכן ותרומה, למעט החלק הכלכלי.

מעבר לכך, חשוב שתביני למה קשה לך להשתלב מחדש במקצועך, ומה הגורמים החוסמים אותך. ישנן תוכניות ממשלתיות כמו "סטרייב ישראל", שעוזרות להשתלב מחדש בשוק העבודה. טיפול או אימון יוכלו לעזור לך לא ליפול לדכאון ולהתמודד באופן פרודוקטיבי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו