דאגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דאגות
    DANIEL
    14/09/2007

היי לפני שנתיים קיימתי יחסי מין עם זונה בגלל דכאון ועומס ואי חשיבה רציונלית בעקבות לימודים מעיקים באונ חברה שזרקה אותי אחרי מספר שנים(היה לה בעיות של כאב ביחסי מין שערערו אותי אבל תמכתי בה ואהבתי אותה מאוד) בכל מקרה הארוע גרם לי לטראומה קשה אני בוכה כמעט מכל דבר משהו שלא מתאים לי כי אני אדם חזק אני גם אדם מבוגר יחסית בן 30 כמעט .......בכל מקרה הארוע ערער אותי גרם לי לחשוש ממחלות מין ואני מבצע בדיקות בצורה אינסופית חיי כבר אינם חיים הייתי בטיפול פסיכולוגי לקחתי כדורים לא עוזר כלום אני ממש ממש מרגיש מת מאז אפילו שמחת החיים המועטה שהייתה לי הפכה למשהו קודר לפעמים אפילו אני מתפלל למוות......מה לעשות???איך לחזור להיות הבנאדם שהייתי פעם?אני מתגעגע לעצמי איבדתי אפילו אותי אני מרגיש שאין לי כלום ושאין לי מה למכור לנשים בכלל אחרי המעשה הזה........ממש רע לי ..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגות

דידי
    17/09/2007

נשמע שיש סבך של בעיות ודאגות. אתה מציין שגם לפני הטראומה חשת דיכאון וחווית קשיי חשיבה.
    אני חושבת שקבלת עזרה נפשית היא לא תמיד דבר פשוט ולעיתים לא מגיעים לתוצאות המצופות וצריך להתאזר בסבלנות ובכוח לנסות שוב ושוב, אחרי הכל, אלו החיים שלך, גם אם תוותר על הניסיון לחפש עזרה כי זה קשה מדי, עדיין תשאר איתם, עם כל הבעיות.
    זה שטיפול פסיכולוגי לא עזר לך וגם הטיפול התרופתי לא, לא אומר שהגעת לסוף הדרך. פעמים רבות יש צורך לנסות מספר תרופות כדי להגיע להתאמה המדוייקת, ולא תמיד יש כימיה עם המטפל הראשון.
    בקיצור, תמשיך לנסות. אם אתה מתגעגע לעצמך, יש לך למה לשאוף ולאן לחזור, הדרך קשה, אבל אם תמצא את התמיכה, תוכל לעשות אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד

DANIEL
    17/09/2007

תמיד היה לי פחד תמידי שאני לא יסתדר מבחינה זוגית...לא יימצא זוגיות......גם כשהייתה לי חברה מספר שנים בחורה מתוקה וממש ממש יפה שכל גבר חולם ...היה איתה בעיות מבחינה מינית היא סבלה מכאבים ביחסי מין וזה העיק עליי למרות שתמכתי בה ואהבתי אותה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוזק

דידי
    19/09/2007

תראה איזה כוחות וחוזק יש לך. היית מספר שנים עם בחורה שאתה אוהב, ראית אותה סובלת, חיי המין שלך נפגעו בגלל זה ולמרות שהפגיעה בך ולמרות הקושי לראות אדם אהוב עליך סובל, לא נשברת ונשארת איתה. כמה אנשים יכולים להתגאות בכזאת נאמנות ובכזאת אהבה?
    הכאבים שהיו לה הם לא באשמתך וזה שהקשר הזה היה בעייתי מבחינה מינית וגם נגמר באופן שפגע בך לא אומר שתמיד זה יהיה ככה. כבר ממספר המילים שכתבת על עצמך ברור שיש לך מה לתת לאישה. אולי תוכל לספר על עוד דברים שיש לך לתת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל יקר...

רונן דוד
    19/09/2007

אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי,
    לא צריך לפחד מכך, הוא יכול לעזור לך בהתמודדות היום יומית,
    ולשפר את המצב בו אתה נמצא היום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HI

DANIEL
    19/09/2007

אני בטיפול פסיכולוגי מעל שנה וניסיתי גם מטפלים נוספים לפני עד שהגעתי לאחת שמצאה חן בעייני אבל זה לא מתקדם אני לא מגיע להשגים ונשאר מקובע בעניין הזה גם כדורים פסיכאטריים לא ממש עזרו לתחושת המוות והריקנות שאני חש ותחושת הזיהום והלכלוך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דידי

יניב
    20/09/2007

אין לי לצערי מה לתת לאישה מלבד מחלות זיהומיות....מזונת רחוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאל/יניב

דידי
    24/09/2007

אני לא יודעת אם אתה רציני או לא, החלפת השמות די מוזרה...
    בכל מקרה. לגלות אם יש לך מחלות זיהומיות או לא זה קל מאוד, בדיקה פשוטה אצל רופא.
    אבל מעבר לבדיקה הזאת, אתה צריך להחליט מה הכיוון שלך. אתה רוצה לשבת כל היום, לרחם על עצמך ולהגיד שאין לך מה לתת לאישה חוץ ממחלות זיהומיות או שאתה רוצה להרגיש יותר טוב ולהבין גם מה הצדדים הטובים בך ומה כן יש לך להעניק, למרות שכרגע אתה לא מרגיש שיש לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו