כבר שלושה ימים אני לא מצליחה להפסיק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כבר שלושה ימים אני לא מצליחה להפסיק
    נגה
    12/10/2009

לחשוב... אני יודעת שאולי זה טפשי אבל בפגישה האחרונה שלי איתה הפסיכולוגית שלי קראה לי בשם אחר... זה הביך אותה והיא התנצלה קלות, ואני אמרתי לה שזה בסדר והמשכנו הלאה.
    ובאמת ההגיון שלי אומר- היא בת אדם, קורה. אבל לעזאזל, זה בכל זאת מעליב אפשהו, במקום ילדותי כזה... זה קורה לפסיכולוגים הרבה?
    אני כועסת עליה רגע אחד ורגע אחרי זה לא
    חבל דווקא כשהתחיל להיות טוב איתה אחרי כמה חודשים של התחלה קשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשמתבלבלים בשמך

רוני פרישוף
    13/10/2009

אמנם בא לי להמליץ לך להשתדל לא להעלב ממה שלא חייבים להעלב .. לשתף אותך שמגיל 30 ומעלה מנגנון השליפה מהזכרון מתחיל להתחרבש, כל השמות בראש מתחילים להתערבב, כך שגם לילד שלך אתה קורא בשם של הכלב.. להסביר לך שזה לא אישי ושבטח זה קורה לה עם עוד מטופלים וחברים, כי זה טבעי ואנושי..

אבל לא אגיד לך את זה, כי כל רגש שאת מרגישה בטיפול הוא אותנטי, לגיטימי, חזק ובעל משמעות.

בודאי העניין פגש דברים חשובים בעולמך הפנימי, דברים שקשורים בייחודיות, קשר, מחיקה, נטישה..

פתחי את רגשותייך בטיפול, ולאחר עיבוד שלהם אני בטוחה שהפגיעה תרגע, והקשר ימשיך בטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נגה
    13/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו