מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כבר שלושה ימים אני לא מצליחה להפסיקנגה12/10/2009
לחשוב... אני יודעת שאולי זה טפשי אבל בפגישה האחרונה שלי איתה הפסיכולוגית שלי קראה לי בשם אחר... זה הביך אותה והיא התנצלה קלות, ואני אמרתי לה שזה בסדר והמשכנו הלאה.
ובאמת ההגיון שלי אומר- היא בת אדם, קורה. אבל לעזאזל, זה בכל זאת מעליב אפשהו, במקום ילדותי כזה... זה קורה לפסיכולוגים הרבה?
אני כועסת עליה רגע אחד ורגע אחרי זה לא
חבל דווקא כשהתחיל להיות טוב איתה אחרי כמה חודשים של התחלה קשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשמתבלבלים בשמך
רוני פרישוף13/10/2009אמנם בא לי להמליץ לך להשתדל לא להעלב ממה שלא חייבים להעלב .. לשתף אותך שמגיל 30 ומעלה מנגנון השליפה מהזכרון מתחיל להתחרבש, כל השמות בראש מתחילים להתערבב, כך שגם לילד שלך אתה קורא בשם של הכלב.. להסביר לך שזה לא אישי ושבטח זה קורה לה עם עוד מטופלים וחברים, כי זה טבעי ואנושי..
אבל לא אגיד לך את זה, כי כל רגש שאת מרגישה בטיפול הוא אותנטי, לגיטימי, חזק ובעל משמעות.
בודאי העניין פגש דברים חשובים בעולמך הפנימי, דברים שקשורים בייחודיות, קשר, מחיקה, נטישה..
פתחי את רגשותייך בטיפול, ולאחר עיבוד שלהם אני בטוחה שהפגיעה תרגע, והקשר ימשיך בטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נגה13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)