מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאינה13/10/2009
יש לי בעיה- איכשהו, למרות שאני רוצה בזה, אני כמעט אף פעם לא יוצרת קשרים עם אנשים, ובמסגרות כמו לימודים ועבודה אני רוב הזמן לבד. בזמן האחרון האינטרנט מאוד שיפר את המצב (לא מייד, זה לקח הרבה זמן ), אבל עדיין ידידויות שנוצרות באינטרנט לא מצליחות לחצות את הקו לחיים האמיתיים.
התחלתי לאחרונה בטיפול פסיכולוגי, אבל לדעתי זאת לא המסגרת שיכולה לעזור לי, או לפחות זה לא הדבר היחיד שאני צריכה. אני חושבת שהייתי יכולה מאוד להיעזר במסגרת שבה אני יכולה לקבל פידבק עינייני על איך שאני מתנהגת עם אנשים במציאות, וללמוד מזה. האם משהו כמו קבוצה או אימון יכול להיות מתאים? אם לא, מה כן? ואם כן, איפה מוצאים משהו כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב אינה
דניאלה הרץ14/10/2009קבוצה שמטרתה הטיפולית היא לעזור לאנשים עם קשיים בקשרים חברתיים יכולה בהחלט להתאים עבורך, או כל קבוצה טיפולית שבה תוכלי להתמודד עם הקושי מול חברי הקבוצה. זהו אכן רעיון טוב ואינו סותר את המשך הטיפול הפרטני שלך.
כדאי גם שתשוחחי עם המטפל/ת שלך על הקושי שלך איתה - כדי שהיא תדע כיצד את מרגישה וחושבת. זה מאד חשוב בטיפול ובעצם בכל קשר משמעותי אחר.
אנקבוצות כאלה תוכלי לחפש באינטרנט.
בהצלחה רבה
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אינה14/10/2009איך קוראים לכזאת קבוצה? (כדי שאוכל לחפש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אינה
דניאלה הרץ14/10/2009חפשי אחרי: טיפול קבוצתי, קבוצה טיפולית, קבוצה דינמית או מכון פסיכולוגי שנותן טיפול קבוצתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)