מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התמודדות עם אבחנה של דלקת פרקיםבני14/10/2009
מזה חודש שאני סובל מתסמינים כלל מערכתיים,בברור הרפואי הולכת ומסתמנת דלקת מפרקים ראומטית, ככל שאני קורא על המחלה ,אני שוקע,(אני נמצא כבר חודשיים בחופשת מחלה עקב שבר בכף היד וחזרתי לעבודה מתעכבת עקב התסמינים וכאבים(אומנם קלים) במפרקים,אני עובד באחזקה,כך שמגבלות תנועה הן בעיה רצינית ביותר, אני בגיל 54 ,ניסיתי ליצור קשר עם פסיכולוג של מכבי ,אך כנראה יש להם מעטים,כי טלפנתי לכמה ואין מענה.כך שמציאות שבה אני בוחר להפגש עם פסיכולוג שנראה לי ,כנראה לא קיימת במכבי, יש לי קושי בהתמודדות והשלמה עם הבעייה, מה עצתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכולוגיה רפואית
רוני פרישוף14/10/2009הי בני,
אני משתתפת בכאבך על איבחון המחלה, ומאחלת לך הסתגלות מיטבית למצב החדש. אני לא מכירה היטב את המחלה ומהלכה, כך שלצערי לא אוכל לתת עצה ספציפית יותר.
נסה להתרשם מהאתר של עמותת עינבר, לחולים במחלה. העמותה מספקת תמיכה לחולים באמצעות קבוצות תמיכה, פעילויות חברתיות, הפנייה למומחים, פרסום מידע, קיום כנסים והפעלת קו פתוח לייעוץ וכן פועלת לקידום הכנסת תרופות נוספות לסל הבריאות.
אולי לא ענו לך ממכבי בגלל תקופת הקיץ-חגים. אל תוותר, אני בטוחה שתמצא טיפול דרך הקופה.
יתכן שתוכל להעזר בפסיכולוג רפואי-קליני. זהו ענף של הפסיכולוגיה שמתמחה בקשר בין מצבים גופניים, רפואיים ומחלות לבין המצב הנפשי.
בהצלחה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכולוגיה רפואית
אורן31/01/2010שלום.
אתה מוזמן לפנות לאחד מבתי החולים הכלליים הקרוב לאזור מגוריך על מנת להתייעץ עם הפסיכולוג הרפואי הראשי של בית החולים שיוכל לכוון אותך לפסיכולוגים רפואיים המתמחים בעבודה עם חולים המתמודדים עם דלקות מפרקים ו/או מחלות ראומטולוגיות נוספות
בברכה,
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)