תסמונת מיכהאוזן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תסמונת מיכהאוזן
    ארי
    15/10/2009

ערב טוב ,

- איך אפשר להעיז ולהגיד שאני סובלת ערב טוב ,

- איך אפשר להעיז ולהגיד שאני סובלת מתסמונת מינכהאוזן ?!!!

- איך אוכל לגלות שאני שקרנית וכזובה ?!!!

- איך יסלחו לי ?!!!

איך אפשר להגמל מתסמונת זו ?!!

- בקיצור , מה לעשות ?!!!

אוקי , התחלתי בשאולות האלה כי כבר נמאס לי , "הגוף והנפש" לי ולמשפחתי לא יוכלים לסבול עוד ! כנראה שהגיע הזמן להפסיק ... לא יכולה עוד , אין לי כוח , נמאס לי מהאישפוזים , מבה"ח , ומהרופאים , כל גופי ונפשי מלאים בצלקות ... לא נשאר לי עוד תירוצים , ...

תודה , בת 25

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת מיכהאוזן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת מינכהאוזן

רוני פרישוף
    16/10/2009

שלום לך,

הכרה בבעייה היא צעד ראשון ומשמעותי בדרך להחלמה!

הרבה אנשים עם התסמונת מכחישים את העובדה שבעייתם היא נפשית, ואינם מראים מוטיבציה להשתנות. את מכירה בבעייה ומודעת לך, ולכן סיכוייך להרפא טובים.

הציבור הישראלי יותר סובלני מבעבר לבעיות נפשיות, ומבין שלפעמים אדם אינו שולט ברגשותיו ובמעשיו. את אינך שקרנית וכזובה, אלא סובלת מבעייה ששולטת בך. אני בטוחה שגם אוהבייך יבינו זאת ויעזרו לך לצאת מזה.

כעת עלייך לפנות לאיש מקצוע שיאבחן את מצבך ויעניק לך טיפול. אם אכן את מסבה לעצמך טיפולים רפואיים מיותרים, אנא הקדימי לטפל בבעייה כדי שלא תגרמי לעצמך נזק.

בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו