מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות הרסניתגבריאלה19/10/2009
שלום אני בת 18 ויש לי כבר כמעט שנה.
בהתחלה הכול היה מושלם, הרגשתי שהוא מרפא אותי מכל המערכות היחסים הלא מוצלחות שהיו לי, מכל הבעיות שלי, ושאנחנו נפשות תאומות
ולאט לאט הכל התחיל להדרדר, הוא נכנס לתקופת דיכאון, הוא לא רוצה עזרה מאף אחד, הוא מסתגר בתוך עצמו
הוא התחיל עם התפרצויות זעם, רוב הזמן עליי, הוא מקלל אותי וזורק דברים בחדר לדוג' (חשוב לציין שהוא לעולם לא פגע בי פיזית)
אני לא יכולה לדבר איתו על זה כי הוא ישר מתפרץ, קשה לי איתו, רע לי איתו מאוד, הוא אמר לי כבר הרבה פעמים שאם אני אעזוב אותו הוא יתאבד. והוא באמת נמצא במצב קשה. והוא לא רוצה עזרה.
אבל רע לי איתו, אני כבר לא יודעת מה לעשות, לא עובר יום מבלי שהוא מקבל התפרצות. בבקשה תעזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים של אחרים
יפעת קלוש יגל20/10/2009שלום גבריאלה
את מתארת מצב בלתי אפשרי בו את כבולה לקשר שאינך רוצה בו מתוך חשש שמא החבר יזיק לעצמו והאשמה תהיה עלייך.
אין ספק שחברך נמצא במצוקה וזקוק לעזרה, הוא חש שדברים בחייו נשמטים לו בין הדיים ואותך הוא מצליח לכבול דרך איומים. אינך יכולה לקחת אחריות על חיים של מישהו אחר, זו אחריות כבדה מידי לכל אחד, בודאי לנערה בגילך. חשוב שתשתפי מישהו במצבו. אולי את הורייך, או את הוריו, אם אתם נמצאים עדיין במסגרת חינוכית אז אולי את היועצת. חשוב שמשפחתו תהיה ערה למצבו, כדי לא לקחת סיכון להדרדרות מצבו ולפגיעה עצמית. זהו צעד נכון והכרחי למישהו שכרגע אינו יכול לדאוג לעצמו ולהפעיל שיקול דעת נכון לגבי מצבו.
את מספרת על מערכות יחסים כושלות בחייך, ועכשיו גם זו התגלתה ככזו. אולי כדאי שגם את תפני לטיפול בו תוכלי לברר מדוע את נכנסת למערכות יחסים שגורמות לך סבל.
המון הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)