שאלה דחופה! בת 18

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה! בת 18
    מירית
    20/10/2009

שלום אני בת 18 ויצאתי עד עכשיו עם שני גברים שהיום מבוגרים בהרבה ממני..בסביבות ה30 לגילם...הם לא היו עשירים ולא פינקו אותי וזה לא היה מתוך פיתוי או ניצול..אלא מתוך משיכה אמיתית...לא יצא לי לצאת עם מישהו יותר צעיר... תמיד אעדיף מישהו גדול בכמה שנים, כמובן שאני לא שוללת אבל אעדיף גדולים יותר במחשבה על זה..התחלתי לחשוב למה בעצם זה קורה הרי מובן שזה לא דבר רגיל לגמרי.. יש לזה איזה מושג בפסיכולוגיה או שזו יכולה להיות באמת עניין של העדפה אישית? אם להיות כנה גיל לא נחשב אצלי בכלל בכלל!! כמובן שלא אתחיל עם קטינים חס ושלום שלא אשב בכלא.. אני בטיפול פסיכולוגי אבל אני לא מעיזה לדבר על זה פנים מול פנים עם המטפלת..אני אשמח לחוות דעת כדי להבין אם משהו באמת לא בסדר, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה! בת 18

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה מאוחרת

יפעת קלוש יגל
    20/10/2009

שלום מירית

מתוך הנתונים שספקת על עצמך יהיה לי קשהלהתיחס באופן אישי לאת בחירותיך, לכן אתייחס באופן כללי, ואולי משהו מזה ידבר אלייך.

פער הגילאים עליו את מדברת ללא ספק גדול, ומעלה שאלות. ראשית דווקא לבני הזוג שלך, שאמורים להיות בשלב אחר בחייהם, ןגם אם את בחורה מאוד בוגרת לגילך עדיין פער המטרות והמקום בחיים גדול.

באופן כלי הרבה פעמים משיכה לבן זוג מבוגר באופן משמעותי יכולה לרמז על צורך בדמות הורית, אם זה גבר, אבהית, בבן הזוג. מישהו שנותן תחושה שיש לו תשובות שהוא בשל יודע מה נבון או לא נכון, מעניק ביטחון, גם כלכלי וגם אם הואלא עשיר. כזה שלידו אפשר לחפש בבטחה את הדרך שלך, כי יש מי ששומר עלייך.

בכל מקרה מאחר ואת בטיפול פסיכולוגי אין ל שום ספק שזה המקום לבבר את משמעות בחירותייך, עשי את כל המאמצים לפתוח את הנושא עם הפסיכולוגית, וגם את החשש או הבושה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו