מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר ניסיוןא23/10/2009
שלום
אני בן 32, רווק ומעולם לא הייתה לי חברה, לא יצאתי לדייט וכו'. לפני 12 שנה רזיתי במעל 30 קילו לאחר שהייתי ילד שמן כל חיי. את השנים הקדשתי ללימודים וסיימתי מספר תארים. אין לי חיי חברה בכלל לאחר שלא שמרתי קשר עם חברים לאורך השנים (לא חברי ילדות, לא מהצבא, אוניברסיטה, עבודות שונות וכו'). למרות שבכל תקופה שכזו היו לי חברים מאותה מסגרת חברתית. רובם גברים. האבסורד הוא שאני עובד בעבודה שבה לקשרים החברתיים יש חשיבות גדולה ולאחר מספר שנים בתפקיד אני בקרוב צפוי להגיע לתפקיד ניהולי (שמבחנתי סותר לחלוטין את מהלך חיי הפרטיים). בעבודה העמיתים שלי שבשכבת הגיל שלי ושואפים לקידום דומה נשואים עם ילדים. לפני 4 שנים באחת העבודות הקודמות שלי התאהבתי לראשונה בעמיתה לעבודה. הקשר היה ידידותי בלבד (גם זה בפעם הראשונה אצלי) אבל בשבילי היה הרבה מעבר. לא ציינתי בפניה שום דבר לא בגלל החשש מדחייה אלא מהחשש מהסכמה (חוסר הניסיון שלי, חוסר בחיי חברה, חברים וכו'). לאחרונה בעבודה שבה אני עובד היום קרה דבר דומה שוב עם עמיתה לעבודה (השונה הוא שהפעם באמת מדובר בקשרי ידידות ובמקרה הספציפי גם אני לא מעוניין שיהיה משהו מעבר) מה שעורר את כל הנושא מחדש. לפני יותר מ- 5 שנים הייתי בטיפול פסיכולוגי במשך 3 שנים. אמנם הסיפור ארוך יחסית לפורום אבל הרבה מאוד מידע הושמט.
באם ניתן אבקש המלצות לגבי אופציות שונות שבהם אני יכול להתחיל לפעול כדי לצאת מהמצב (אם הפיתרון הוא תרגילים שונים אשמח לדוגמאות שונות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון
יפעת קלוש יגל24/10/2009שלום א
נראה שהשגת הרבה דברים בחייך כול הכבוד לך.
לא היה לי ממש ברור מה הם יחסיך עם גברים האם ישלך חבריםטובים או רק ידידות שטחית.
כך שלא ברור לי האם מדובר בקושי כללי ביחסים אינטימים גם רגשיים לא רק מינים, או איזו חרדה מקשר עם נשים שכמובן חוסר הניסיון מקשה עוד יותר בשל הבושה והמבוכה.
גם לא היה לי ברור מה היו השיגך בטיפול .
בכל מקרה על פי הנתונים אולי כדאי לך לשלב טיפול פסיכולוגי עם אפשרות לסרוגייט בהמשך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)