התמודדות עם בן אוטיסט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם בן אוטיסט
    עינת
    24/10/2009

בני בן 30 אוטיסט למרות שהוא לוקח תרופות הוא כל הזמן מסתובב ומדבר לעצמו, אני כל הזמן בהתלבטות אם לקחת אותו לאירועים משפחתיים או לא . כשאני לוקחת אותו הוא יכול לשבת חמש דקות לאכול ולהמשיך להסתובב ולמלמל ואנחנו הולכים אחריו ובכלל לא נענים מהארוע. מצד שני אם לא משאירים אותו בהוסטל , אני מרגישה רגשי אשם שהוא לא חלק מהמשפחה ויחשבו שאנחנו מתביישים בו. בחתונה של אחיו לקחנו מישהו שישגיח עליו ולא עזר הוא כל הזמן הסתובב סביבנו. אני חסרת אונים יש לכם עיצה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות עם בן אוטיסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ענת

דניאלה הרץ
    26/10/2009

זו התמודדות מאד קשה ומייסרת ואני מרגישה שאין לי מספיק אינפורמציה כדי לענות לך. האם בנך נותן סימן שהוא מעוניין ללכת אתכם לאירועים? האם הוא סובל כי השגרה שלו משתנה בגלל האירועים? תשובה על שאלות אלה יכולה לתת לך כיוון לגבי מה שכדאי לעשות. כדאי גם להתייעץ עם המטפלים שלו בהוסטל.

אין טעם לגרור אותו לאירועים אם אתם וגם הוא סובלים מכך, רק בגלל מה שיחשבו. כל מכריכם הרי יודעים על קיומו של הבן. באירועים חשובים ומרכזיים שלכם, כמו חתונת האח אפשר להביא אותו בליווי עזרה.

דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו