מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התמודדות עם בן אוטיסטעינת24/10/2009
בני בן 30 אוטיסט למרות שהוא לוקח תרופות הוא כל הזמן מסתובב ומדבר לעצמו, אני כל הזמן בהתלבטות אם לקחת אותו לאירועים משפחתיים או לא . כשאני לוקחת אותו הוא יכול לשבת חמש דקות לאכול ולהמשיך להסתובב ולמלמל ואנחנו הולכים אחריו ובכלל לא נענים מהארוע. מצד שני אם לא משאירים אותו בהוסטל , אני מרגישה רגשי אשם שהוא לא חלק מהמשפחה ויחשבו שאנחנו מתביישים בו. בחתונה של אחיו לקחנו מישהו שישגיח עליו ולא עזר הוא כל הזמן הסתובב סביבנו. אני חסרת אונים יש לכם עיצה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
דניאלה הרץ26/10/2009זו התמודדות מאד קשה ומייסרת ואני מרגישה שאין לי מספיק אינפורמציה כדי לענות לך. האם בנך נותן סימן שהוא מעוניין ללכת אתכם לאירועים? האם הוא סובל כי השגרה שלו משתנה בגלל האירועים? תשובה על שאלות אלה יכולה לתת לך כיוון לגבי מה שכדאי לעשות. כדאי גם להתייעץ עם המטפלים שלו בהוסטל.
אין טעם לגרור אותו לאירועים אם אתם וגם הוא סובלים מכך, רק בגלל מה שיחשבו. כל מכריכם הרי יודעים על קיומו של הבן. באירועים חשובים ומרכזיים שלכם, כמו חתונת האח אפשר להביא אותו בליווי עזרה.
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)