מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כולם שונאים אותי!פרח שחור17/09/2007
היי. אני בת 16 והשנה עברנו ממושב לעיר. כולם כאן צפוניים מגעילים וישר שפתו אותי לפי זה שאין לי בגדים יקרים כמו שלהם ואני לא מאופרת ולא הולכת עם נעלי עקב לבית ספר וישר התחילו לצחוק עלי במקום לנסות להכיר אותי באמת אז אני תקפתי בחזרה ומאז או שהם מתעלמים ממני לגמרי או שהם צוחקים עלי. אני שונאת להיות כאן אבל אין לי איך לחזור למושב וההורים שלי לא מוכנים שאני אעבור בית ספר ואומרים שאני צריכה לנסות.
לא רוצה לנסות, רוצה להפסיק ללמוד בכלל לעבור לאקסטרני או לא יודעת מה, אני פשוט שונאת ללכת לבי"ס!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה אותך..
Nemesis19/09/2007גמני עברתי לאקסטרני... אם את יודעת איך ללמוד טוב לבד אני ממליצה, אבל דרוש הסכמת הורים... למרות שאולי זה לא רעיון טוב במיוחד (אני עברתי לאקסטרני בגלל בית הספר עצמו, עם הילדים לא שהסתדרתי במיוחד אבל העמדתי אותם במקום אם הציקו לי...) תעמדי על שלך ואולי אז הם יפסיקו לצחוק עלייך, שיראו שאת לא שותקת, לי זה עזר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרח יקרה...
רונן דוד19/09/2007
אני לא מסכים איתך, לא כולם צפוניים מגעילים,
אני בטוח שעם הזמן תכירי חברים חדשים שיקבלו אותך כמו שאת.
אין ספק שהמעבר מהמושב לעיר לא קל,
אבל אני בטוח שיש לך את הכוחות להתמודד איתו.
ואם לא, תשתפי את הורייך, או אפילו תבקשי מהם לקחת אותך לפסיכולוגית,
שתעזור לך בהתמודדות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)