כולם שונאים אותי!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כולם שונאים אותי!
    פרח שחור
    17/09/2007

היי. אני בת 16 והשנה עברנו ממושב לעיר. כולם כאן צפוניים מגעילים וישר שפתו אותי לפי זה שאין לי בגדים יקרים כמו שלהם ואני לא מאופרת ולא הולכת עם נעלי עקב לבית ספר וישר התחילו לצחוק עלי במקום לנסות להכיר אותי באמת אז אני תקפתי בחזרה ומאז או שהם מתעלמים ממני לגמרי או שהם צוחקים עלי. אני שונאת להיות כאן אבל אין לי איך לחזור למושב וההורים שלי לא מוכנים שאני אעבור בית ספר ואומרים שאני צריכה לנסות.
    לא רוצה לנסות, רוצה להפסיק ללמוד בכלל לעבור לאקסטרני או לא יודעת מה, אני פשוט שונאת ללכת לבי"ס!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולם שונאים אותי!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבינה אותך..

Nemesis
    19/09/2007

גמני עברתי לאקסטרני... אם את יודעת איך ללמוד טוב לבד אני ממליצה, אבל דרוש הסכמת הורים... למרות שאולי זה לא רעיון טוב במיוחד (אני עברתי לאקסטרני בגלל בית הספר עצמו, עם הילדים לא שהסתדרתי במיוחד אבל העמדתי אותם במקום אם הציקו לי...) תעמדי על שלך ואולי אז הם יפסיקו לצחוק עלייך, שיראו שאת לא שותקת, לי זה עזר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרח יקרה...

רונן דוד
    19/09/2007

אני לא מסכים איתך, לא כולם צפוניים מגעילים,
    אני בטוח שעם הזמן תכירי חברים חדשים שיקבלו אותך כמו שאת.

אין ספק שהמעבר מהמושב לעיר לא קל,
    אבל אני בטוח שיש לך את הכוחות להתמודד איתו.
    ואם לא, תשתפי את הורייך, או אפילו תבקשי מהם לקחת אותך לפסיכולוגית,
    שתעזור לך בהתמודדות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו