התמודדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות
    דנה
    25/10/2009

שלום רב,

לפני כשבוע קיבלתי תשובה לבדיקות שעשיתי, היות והיה לי סחחורות ואיבוד שווי משקל
    התשובה הייתה שיש לי חסימה בעורקי התרדמה פחות מ-50%, בעיה כזו קוראת בדר"כ לאנשים מבוגרים יותר ואני עדיין בבדיקות וצריכה לקחת אספירין מידי יום.
    אני בת 33, נשואה אמא ל-2 ילדים , קשה לי לקבל את הבשורה שמשהו לא תקין איתי, אני מנסה לקבל את ה"בשורה" בכיתי גם הרבה, אני מנסה לתפקד רגיל בגלל הילדים, אבל בפנים מאוד קשה.
    האם יש לכם פתרונות כיצד ממשיכים הלאה?
    תודה על תשותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות קשה

דניאלה הרץ
    26/10/2009

הבשורה שמשהו לא תקין בגוף שלנו או בבריאותנו ושכך נאלץ לחיות את חיינו, זוהי בשורה מאד מרה. אולי אפילו תחושה שקרה לך אסון - בגלל שגופך בגד בך, בגלל התחושה שהחיים כל כך שברירייים , בגלל שנפגעת. וזהו גם אבל עמוק.
    אני חושבת שכדאי שתפני לטיפול, אולי לא לזמן רב, שיעזור לך להתמודד עם האובדן ועם האבל.

אבל לפני כן כדאי לעשות בדיקות נוספות
    התייעצתי עם רופא ד"ר קיציס שאומר שלא הגיוני שזה המצב לאישה בגילך (גם אם את שמנה ומעשנת הרבה). הוא מייעץ שתפני לבדיקה נוספת למומחה כלי דם או עדיף לנוירולוג.

דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

דנה
    26/10/2009

אני אכן המשיך עם הבדיקות .
    אני לא מעשנת ולא שמנה אפילו הכולסטרול נמוך, זה מה שאכן מוזר בתשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו