יחסים מורכבים וקשים עם אחותי הקטנה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסים מורכבים וקשים עם אחותי הקטנה.
    רונית
    17/09/2007

שלום.
    אני בת 17.5 ואחותי בת 15, אמא שלנו היא חד הורית ולכל אחת מאיתנו אבא אחר. יש לי בעיה עם אחותי. אנו לא מסתדרות ורבות המון.
    יש הפליה לטובתה כי אבא שלה אמיד והוא קונה לה דברים יקרים וכל שנה בחופש הוא לוקח אותה לחו"ל. וכל זה גורם ליחסים מאוד טעונים ביני לאחותי. אנחנו המון ביחד כי אמא עובדת המון, לפעמים שתי משמרות ביממה. לפעמים אחותי נחמדה אלי אבל רוב הזמן היא קשה ומרגיזה. היא מצליחה יותר ממני בלימודים ובחברה ובהכל, אני מרגישה נחותה כלפיה. הייתי מפרגנת לה בכיף להצלחותיה כי היא אחותי ואני אוהבת אותה אבל היא נהנית להשתחצן עלי ולעלוב בי ואז מתפתחת מריבה ולפעמים אפילו הייתי מוציאה אותה מהחדר שלי בכח. לפני כמה ימים גם הייתה לנו מריבה רצינית ונסיתי להוציא אותה מהחדר שלי ומה שקרה הוא שהפעם לא הצלחתי להתגבר עליה. כשהיא ראתה שהיא יכולה לנצח אותי היא התחילה להתגרות בי ואז ממש הלכנו מכות ובסוף נאלצתי להיכנע לה.
    אני בתחושה קשה למה שום דבר לא הולך לי איתה? למה זה היה צריך להידרדר כך? אני לא יכולה מכל מיני סיבות לערב את אמא בפרטים. (בגדול היא יודעת). אחותי רואה שלקחתי את ההפסד קשה והיא מנסה להיות נחמדה. אבל אני רואה את מבט הניצחון שלה בעיניים. את הזילזול. כבר אין לי הרתעה מולה ומה יהיה עוד שבוע או חודש? למה אנחנו לא יכולות להיות אחיות נורמליות??? יש לי עוד בעיות אבל זה מה שהכי מפריע לי . מה אני יכולה לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רונית...

רונן דוד
    19/09/2007

בין כל האחים שאני מכיר, יש מאבקים כאלה או אחרים,
    מי יותר טוב, מי יותר מוצלח וכן הלאה...
    אמנם יש לך סיפור מורכב - אם חד הורית, ושתיכן מאבות שונים,
    זו גם הסיבה שאתם צריכות לעזור ולהיות חברות יותר טובות על מנת להתמודד ביחד.

הכוח שלכם הוא בלכידות שלכן,
    את חייבת לשוחח עם אחותך שיחה בוגרת ולהבהיר לה את זה,
    כנ"ל עם אמא שלך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו