מצוקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצוקה
    אורן
    28/10/2009

שלום, אני מטופל פסיכולוגית (כרגע האמת לא, אבל באופן כללי) ונוטל פריזמה 30 מ"ג ליום בערך. היה לי ועדיין יש OCD. נטלתי מינון הרבה יותר גבוה בעבר בצבא ובסך הכל אני כבר מעל 3 שנים על הכדורים האלה. לפני כמה ימים קרה לי משהו מוזר. הייתי במפגש לימודי שיעור ראשון במוסד מוכר מאד דרך אגב, ומה שהיה שם לא ניתן לתיאור. פשוט זוועה. אני קצת מפחד שהמרצה יראה את הקישור הזה ולכן לא אפרט בדיוק מה היה שם אבל תסמכי/תסמוך עלי שניצול כזה של סמכות לא רואים הרבה ובטח שלא במוסד כזה (שאם אומר לך את שמו תגיד/י "מה???") בכל אופן, אני אדם רגיש מאד ונכנסתי להלם מוחלט. לא יכלתי לתפקד, ועד עכשיו אני לא מסוגל לעשות כלום וזה חבל לי כי לפני הקורס הייתי ממש בשוונג של לימודים והקורס היה אמור להיות חלק מהשוונג הזה.. למרות הכדורים נכנסתי לדכאון "לא בריא" עמוק חסר שליטה כזה שמאפיין אותנו, בעלי OCD. אני יודע שאין הרבה מה לומר חוץ מ"יעבור".. בכל אופן תודה על הקריאה. אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זעזוע בלימודים

רוני פרישוף
    28/10/2009

הי אורן,

נתת מעט מאד פרטים כך שקשה להתייחס עניינית.

אני מבינה שעברת טלטלה וזעזוע עקב יחס של מרצה. נסה לחשוב האם יש דרך לפתור את הבעייה באופן ענייני, ע"י שיחה או קובלנה. האם חברים ללימודים יכולים לתמוך בך כדי להקל את תחושת הבדידות?

בכל מקרה אני מזדהה עם כאבך, ומקווה שבאמת "יעבור" ותמשיך את שנת הלימודים בסיפוק והצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו